آغازی نو در حرکت جشنواره ایده تا استارت اپ کنکره کنسرژنومیکس :
گامی نو در توسعه سرمایهگذاری استارتآپی با محوریت پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان
بیست و یکمین رویداد «پیوند» بهعنوان یکی از مهمترین رویدادهای اکوسیستم نوآوری کشور، و از سوی کمیته تجاری سازی کنکره کنسرژنومیکس این بار به حوزههای حساس و حیاتی پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان اختصاص یافت. در این رویداد که در صندوق نواوری وشکوفایی برگزار شد، بازیگران کلیدی حوزه نوآوری و دانشبنیان، از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی تا سرمایه گذاران و استارتآپهای پیشرو، به ارائه ومعرفی ۹ استارت اپ راه یافته به مرحله نهایی و بیان دستاوردهای خود پرداختند.
مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی، در این مراسم اعلام کرد:تاکنون با همکاری ۲۰ شتابدهنده، توانستهایم در طرحهای استارتآپی مجموعاً ۳۱ میلیارد تومان همسرمایهگذاری کنیم. همچنین از طریق این سازوکار، حدود ۵۰ میلیارد تومان سرمایه بذری برای تامین نیاز استارتآپها تخصیص دادهایم.
وی در ادامه به انعقاد قرارداد شتابدهی با دو تیم از ۹ استارتآپ حاضر در این رویداد اشاره کرد و افزود: کمیته تجاری سازی کنکره و کارخانه نوآوری آمپر، بهعنوان میزبان این رویداد، بستری موثر برای رشد و توسعه استارتآپها فراهم کرده است که این همکاری نویدبخش تحولی نو در اکوسیستم نوآوری کشور است.
آمار نگرانکننده سرطان در ایران و راهکارهای نوآورانه برای کاهش هزینهها
پرویز کرمی، دبیر تجاریسازی کنگره کنسر ژنومیکس، با ارائه آماری تکاندهنده از روند رو به رشد سرطان در کشور، گفت: سالانه ۱۳۰ هزار نفر در ایران به یکی از انواع سرطان مبتلا میشوند که این مساله ۱۳۰ همت هزینه بر نظام درمانی تحمیل میکند. ما در کمیته تجاریسازی با همراهی شرکتهای دانشبنیان، به دنبال کاهش آثار مالی و جسمی این بیماری بر خانوادهها و اگاهی بخشی و پیشگیری از ان هستیم.
راهاندازی صندوق CVC؛ گامی بلند برای تجاریسازی نوآوریها
پرویزکرمی رئیس مرکز نواوری همیاردانش بنیان در ادامه گفت یکی از اهداف کنگره راهاندازی صندوق خطرپذیر سرطان CVC در ذیل کنگره کنسرژنومیکس و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی است .
کرمی همچنین گفت: این صندوق، با هدف تسریع روند تجاریسازی فناوریهای نوآورانه در حوزه سرطان و جذب سرمایهگذاران خطرپذیر، نقطه عطفی در توسعه اکوسیستم نوآوری ایران ومبارزه وپیشگیری سرطان از طریق حمایت از استارت اپ های این حوزه محسوب میشود.
عضو هیات مدیره کارخانه نواوری آمپر در پایان از همکاری ویژه شتابدهنده های تخصصی حوزه سلامت از کارخانه نواوری امپر و کمیته تجاری سازی کنکره در حمایت از این اقدام تشکر کرد
تعامل استارتآپها و شتابدهندهها؛ فصل جدیدی از همکاریهای اثربخش
در بیست و یکمین رویداد «پیوند»، ۹ استارتآپ برتر حوزه سرطان فرصت ارائه طرحهای خود به سرمایهگذاران و شتابدهندهها را پیدا کردند. از میان این استارتآپها، دو تیم موفق به انعقاد قرارداد شتابدهی شدند.
این رویداد نه تنها نشاندهنده پیشرفتهای چشمگیر ایران در حوزه نوآوری و فناوری است، بلکه الگویی از تعامل موثر میان بازیگران مختلف اکوسیستم، از دولت گرفته تا بخش خصوصی و استارتآپها، ارائه میدهد.
رویداد «پیوند» بار دیگر ثابت کرد که با سرمایهگذاری هوشمندانه و حمایتهای هدفمند، میتوان در حوزههای حساس و حیاتی مانند پیشگیری و درمان سرطان، گامهای بلندی برداشت و به نتایج مثبتی دست یافت. این تلاشها نوید آیندهای روشنتر برای اکوسیستم نوآوری و سلامت کشور است.