به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فناوری و نوآوری، علی عمران پور- از محققان این طرح، تولید رزین را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت دانش بنیان دانست و گفت: رزینها پلیمرهایی هستند که جرم مولکولی آنها کم است و معمولا قابلیت حل در حلالهای شیمیایی را دارند.
وی با بیان اینکه این محصولات در صنایع مختلف کاربرد دارند، اظهار داشت: رزینها در صنایع رنگ به عنوان پایه اولیه رنگ به کار برده میشوند ضمن آنکه در تولید کامپوزیتها و فایبرگلاس نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
عمران پور با اشاره به راه اندازی بخش تحقیق و توسعه در این زمینه خاطر نشان کرد: با راه اندازی این بخش، تولید رزینهای جدید و تخصصی را در دستور کار خود قرار دادیم.
مجری طرح با اشاره به جزئیات رزینهای جدید ادامه داد: در حال حاضر اقدام به تولید رزینهایی برای تولید قطعات خودرو شده است.
وی ایجاد ویژگیهای جدید در رزینهای تولید شده را از اقدامات اخیر این شرکت ذکر کرد و ادامه داد: به منظور ایجاد مقاومت بیشتر در این مواد اقدام به نانو ساختار کردن این مواد کردیم به این ترتیب کیفیت این مواد بهبود خواهد یافت.
وی افزود: این رزینهای تخصصی که برای پوشش های چوب به کار برده می شود برای ساخت قایق و شناورهای تندرو قابل استفاده است.
عمران پور به کاربردهای رزینهای تولید شده در صنایع خودرو سازی اشاره کرد و افزود: این مواد برای برای سبک سازی خودروها به کاربرده میشود که از آن برای ساخت صندلی، کاسههای چراغ و انواع قطعات کامپوزیتی استفاده میشود و از آنجایی که این قطعات بر پایه کامپوزیت است نیاز به رزینهای مقاومی است که ضمن سبک بودن از مقاومت بالایی برخوردار باشند.
منبع: مهر