معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در مراسم بازدید از پارک فناوری پردیس گفت: صندوق پارک‌های فناوری  باید به قدری رشد کنند که بتوانند وام‌های کوچک 50 تا 100 میلیونی را سریع پرداخت کنند.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فناوری ونواوری به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر سورنا ستاری در مراسم بازدید و نشست مشترک با دکتر صفدر حسینی، رئیس صندوق توسعه ملی در پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه یکی از اهداف معاونت علمی و فناوری تقویت صندوق پارک‌های فناوری بوده است گفت: صندوق پارک‌ فناوری پردیس باید به قدری توسعه یابد که بتواند وام‌های کوچک 50 تا 100 میلیونی را سریع پرداخت کند و شرکت‌های دانش بنیان برای اخذ چنین وامی دچار بروکراسی‌های مرسوم نشوند.

دکتر ستاری با تاکید بر اینکه از روز آغاز مسئولیت در این معاونت یکی از اهداف اصلی تقویت صندوق پارک‌های فناوری در راستای کمک به تجاری‌سازی بوده است تصریح کرد: حاضریم هرچقدر لازم باشد صندوق این پارک‌ها را حمایت کنیم تا برای پرداخت وام‌های کم بهره به شرکت‌های نوپا در حوزه فناوری توسط صندوق این پارک‌ها در کمترین زمان ممکن آمادگی داشته باشیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اجرایی شدن تفاهم نامه این معاونت با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تفاهم‌نامه‌ای با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضا کردیم که در یکی از مواد آن قرار بر این شد که پارک های فناوری میزان 3 درصد از درآمد صادرات خود را بتوانند برای مقوله زیرساخت‌هایشان استفاده کنند.

افزایش 20 برابری سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی

همچنین در این مراسم دکتر صفدر حسینی، رئیس صندوق توسعه ملی، با اشاره به اینکه در همین مدت کوتاه معاونت علمی و فناوری کارهای بزرگی انجام داده است اظهار داشت: یکی از این کارها تقویت و راه‌اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است که سرمایه آن تا 20 برابر افزایش پیدا کرده است.

رئیس صندوق توسعه ملی با تاکید بر اینکه رقم حمایتی از شرکت های دانش بنیان نسبت به برنامه‌های پیش‌رو و میزان توقعات از این شرکت‌ها  اندک بوده است افزود: دولت باید در صدد افزایش چندین برابری این بودجه باشد.

صفدر حسینی با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی یک صندوق ارزی است و تسهیلات را به صورت ارز واگذار می‌کند، گفت: صندوق توسعه ملی تنها در بخش‌های مربوط به آب، صنعت و معدن و کشاورزی امکان حمایت ریالی از شرکت‌ها را دارد که البته این صندوق تنها می‌تواند از شرکت‌های بزرگ و در سطح ملی حمایت کند.

صندوق نوآوری و شکوفایی یک بنگاه اقتصادی است

در این مراسم همچنین بهزاد سلطانی رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه برای بحث سرمایه در گردش، صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان برادر کوچک‌تر صندوق توسعه ملی فعالیت می‌کند گفت: در بحث سرمایه در گردش از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کنیم و برای چنین حمایتی بومی سازی محصولات را در  اولویت نخست قرار نداده‌ایم.

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی به انواع روش‌های حمایتی این صندوق اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی یک بنگاه اقتصادی است و تمایل دارد در جاهایی که امکان پرداخت تسهیلات میسر نیست، این صندوق جهت سرمایه گذاری وارد شود.

در پایان این مراسم پس از گفتگو و پرسش و پاسخ مسئولان حاضر با مدیران بخش خصوصی، دکتر ستاری به همراه دیگر مسئولان حاضر از برخی از شرکت های مستقر در پارک بازدید کردند.

خاطر نشان می‌شود؛ در این مراسم علاوه بر صفدر حسینی رئیس صندوق توسعه ملی و بهزاد سلطانی رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی برخی از معاونان معاونت علمی و فناوری از جمله دکتر علی وطنی، معاون توسعه فناوری، دکتر محمود شیخ زین الدین، معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری، مهندس علیرضا دلیری، معاون توسعه مدیریت و منابع، کاظمی، مدیر کل حوزه ریاست و برخی از مدیران شرکت‌های خصوصی مستقر در پارک معاون علمی و فناوری رئیس جمهور را همراهی کردند.

همچنین از جمله شرکت‌های حضور یافته در این نشست می‌توان به پارس آنلاین، پویش دارو، مپصا، طراحی مهندسی بسامد آزما، الکترونیک برتر و شرکت سوده کوه پردیس نیز اشاره کرد.