دانشمندان آمریکایی با توجه به تاثیر شکلات سیاه در جلوگیری از نارساییهای قلبی، به دنبال راهی هستند تا عناصر مفید موجود در شکلات سیاه را در قرصهای مکمل جای دهند.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فناوری و نوآوری، کاکائو حاوی مواد شیمیایی موسوم به زردینه (فلاوانوئید) است که با کاهش فشار خون و کلسترول و تامین انسولین، به کاهش خطر سکته و حمله قلبی کمک می کند.
هرچند این فواید هنوز مورد تایید مطالعات و تحقیقاتی که با انجام آزمایش روی گروه بزرگی از مردم انجام می شود، قرار نگرفته است و از سوی دیگر، بخش بزرگی از زردینه ها در مراحل فرآوری شکلات نابود می شوند و افزودنی هایی چون شکر و چربی های اشباع شده نیز به آن اضافه می شود.
دانشمندان اکنون به دنبال راهی برای حفظ خواص زردینه ها هستند و از همین رو تحقیقی چهار ساله با شرکت 18 هزار بزرگسال ترتیب داده اند که طی آن افراد کپسول های حاوی زردینه خالص کاکائو را مصرف می کنند.
جوآن منسون، مدیر این پروژه تحقیقاتی می گوید:«کپسول های حاوی زردینه در معرض کالری و شکر اضافی و چربی اشباع شده ای که در شکلات هست قرار نمی گیرند.»
شرکت کنندگان در این پژوهش دو گروه هستند که روزانه دو نوع قرص دریافت می کنند و یک گروه قرص های حاوی زردینه و دیگری قرص های شبه دارو می خورند.
به گفته منسون، مقدار شکلاتی که برای این میزان زردینه مصرف شده، 10 برابر میزانی است که افراد معمولا می خورند.
خیلی خوب و عالی بود