به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، دکتر مصطفی قانعی گفت: در حال حاضر هیچ واکسنی را صادر نمی کنیم چرا که در این مدت یا در حد نیاز کشور و یا پایین تر از میزان نیاز واکسن تولید کرده بودیم اما امسال برای اولین بار میزان تولید از میزان نیاز کشور پیشی گرفت.
وی خاطرنشان کرد: ما برای محصولات پاستور به دنبال ظرفیت لازم برای صادرات محدود هستیم . البته صادرات یک کار اقتصادی مقرون به صرفه نیست چون تنها برای کشورهایی که قیمت های پایینی می پردازند و در قالب پروتکل سازمان بهداشت جهانی صادرات واکسن صورت می گیرد که صرفه اقتصادی زیادی ندارد.
قانعی تاکید کرد: اما صادرات واکسن شاخصی برای کنترل کیفیت محصولات است که بسیار برای ما مفید است و توانستیم این شاخص را کسب کنیم. چون هدف صادرات تغییرات و تداوم تولید است و از همین رو کسب گواهی صادرات به اروپا بسیار مهم بوده و یکی از موفقیت های پاستور محسوب می شود.
**بخش فرآورده های تشخیصی مجتمع تولیدی کرج انستیتو پاستور،
پس از دریافت گواهی نامه اتحادیه اروپا (CE 1023) در سال 1391 و با توجه به
ممیزی سالیانه در سال 1392 و تایید مجدد این قرارداد، نسبت به عقد قرارداد
با شرکت انگلیسی Medical Device & QA Services با مخفف (MDQA) به
عنوان کشور نماینده European
Association of Authorized Representatives برای عرضه محصولات تولید در
اتحادیه اروپا کرده است. براین اساس هر نوع محصولات حوزه سلامت برای ورود
به انگلستان علاوه بر تایید اتحادیه اروپا نیاز به تایید این شرکت نیز
دارد.
با توجه به موارد مورد نظر محصولات تشخیصی تولید شده در بخش فرآورده های تشخیصی پاستور علاوه بر گواهی نامه اتحادیه اروپا موفق به ثبت در آژانس ممیزی محصولات پزشکی و وابسته به سلامت MHRA کشور انگلستان تحت عنوان IVD000719 با علامت CE به مدت سه سال جهت صادرات به آن کشور شده است.
منبع: مهر