وی افزود: در این میان هر میزان بخش خصوصی به معاونت علمی نزدیکتر باشد ما در معاونت بهتر میتوانیم آن را حمایت کنیم.
ستاری تصریح کرد: خوشبختانه ما در حوزه دارو مانع مالی نمیبینیم اما با این وجود پول بلاعوض هم به کسی نمیدهیم و با ارائه تسهیلات به صورت وام در فرآیند تجاری سازی کمک خواهیم کرد.
ستاری با بیان این که پژوهش در سیستمهای ما به درستی تعریف نشده است، تصریح کرد: متاسفانه پژوهش را دردسرساز میدانند در حالی که پژوهش یک کار درآمدزا است.
وی با بیان این که دانشگاههای ما تنها آموزش را میفهمند، تصریح کرد: این در حالی است که دانشگاهها باید در حوزه پژوهش سرمایهگذاری کنند و اقتصاد در دانشگاههای ما باید معنی داشته باشد. چرا که در غیر این صورت دانشگاهها نمیتوانند درآمدزایی کنند.
ستاری با تاکید بر ضرورت توجه دانشگاهها به شرکتهای دانش بنیان و همکاری استادان دانشگاه با صنعت تصریح کرد: دانشگاههای ما باید شرکتهای دانش بنیان را از خود بدانند چرا که در غیر این صورت سرمایهگذاری در این حوزه انجام نمیدهند. در این راستا آییننامهای را اخیرا ابلاغ کردیم که طی آن هر شرکت دانش بنیان فعال در دانشگاهها که فروشی داشته باشد پنج درصد سود خود را به دانشگاه ارائه کند.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری دانشگاه صنعتی شریف سال گذشته 50 میلیارد تومان درآمد از محل قراردادهای صنعتی و شرکتهای دانش بنیان خود کسب کرد و در این مسیر ما باید به سمتی حرکت کنیم که علاوه بر تولید علم اساتید ما به سمت صنعت نیز سوق یابند