دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری توسعه کشور را خواست و ضرورت ملی ارزیابی کرد و گفت: اگر در یک کشوری تولید نباشد، کالاهای فرهنگی هم تولید نمی‌شود، اگر در یک کشوری علم و فناوری نباشد، نه تنها اقتصاد مدرن نیست، فرهنگ هم نخواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، دکتر حسن روحانی عصر چهارشنبه در جلسه توسعه و سرمایه گذاری استان لرستان با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید از نظر سیاسی حامی سرمایه گذاران و کارآفرینان است، گفت: دولت مصمم است بر اساس سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی ، از بخش خصوصی حمایت کند تا سرمایه گذاری در کشور افزایش یابد.

رئیس جمهوری با اشاره به اینکه بزودی شهرک صنایع پایین دستی پتروشیمی در خرم آباد احداث خواهد شد،گفت: ما از همه کسانی که توانایی سرمایه گذاری در کشور و بویژه استان لرستان را دارند ، می خواهیم برای رونق اقتصادی و توسعه کشور، گام پیش بگذارند .

دکتر روحانی با اشاره به اینکه زیر بناهای کشور برای حضور همه جانبه مردم در عرصه های مختلف مهیا است، گفت: دولت تولید کننده، صنعت‌گر و سرمایه گذار خوبی نیست ولی می‌تواند زمینه های لازم برای سرمایه گذاری را فراهم کند و معتقد است که در همه عرصه ها کار باید به مردم واگذار شود.

رئیس شورای عالی اقتصاد در حالی که سخنانش با تشویق پیاپی حضار همراه بود، افزود: صندوق توسعه آماده ارائه تسهیلات به متقاضیان است و ما برای بخش کشاورزی، صنعت و گردشگری استان لرستان، تسهیلات را با نرخی کمتر و قابل قبول ارائه خواهیم کرد.

دکتر روحانی با بیان اینکه پروژه آزاد راه خرم‌آباد – اراک در دست برنامه ریزی است، اظهار داشت: این کار برای آسودگی مردم جهت رفت و آمد و جذب گردشگری و توریسم صورت گرفته است.
رییس جمهوری ادامه داد: امروز گروه های بزرگی از سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در ایران وارد کشور شده اند و ما دلمان می خواهد که هر کارآفرین که وارد عرصه اقتصادی کشور می شود از منافع آن بهره مند شود.

رییس شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اینکه ایران کشوری امن و با ثبات در منطقه و در جهان است ، از وحدت و ارتباط صمیمی قوای سه گانه و مسئولان و مردم زیر چتر ولایت به عنوان نقطه عطف یاد کرد و گفت: امروز خوشبختانه بین اقوام، مذاهب و ادیان در کشور تفاوتی نیست و هنگام جشن انقلاب و برگزاری انتخابات ، همه در صحنه حضور دارند که این نعمتی خداوندی است.

رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش به روابط خوب ایران با همه کشورهای جهان اشاره کرد و گفت: اگر کشوری در دنیا با مردم و منافع ملی ما با احترام برخورد کند ما با آنها رابطه خوب خواهیم داشت و در عین حال اگر کسی به حقوق مردم و منافع ملی ما چشم طمع و تجاوز داشته باشد قاطعانه در برابر او می ایستیم و از منافع و سرزمینمان دفاع می کنیم.

دکتر روحانی سیاست خارجی فعال کشور را سرمایه بزرگی برای همه کار آفرینان دانست و با بیان اینکه امروز تعاملات ما با همسایگان بیش از گذشته است، تصریح کرد: ارتباط خوب ایران با کشورهای منطقه می تواند به رشد سرمایه گذاری و کارآفرینی کمک کند و دست سرمایه گذاران و کارآفرینان در واردات و صادرات را باز بگذارد.

رئیس شورای عالی اقتصاد ضمن مکلف کردن همه مسئولان استان به فراهم کردن شرایط برای سرمایه گذاری ،وعده داد کسانی که از داخل یا خارج بخواهند در ایران سرمایه گذاری کنند، شرایط را مساعدتر خواهند دید.
دکتر روحانی در این دیدار با اشاره به سابقه تاریخی و ظرفیت های اقتصادی و فرهنگی استان لرستان گفت: لرستان جزو مراکزی است که باید قلب این سرزمین باشد و به همان اندازه‌ای که کوه‌های زاگرس این منطقه سربلند و سرافراز هستند مردم این دیار نیز سربلند و سرافراز باشند.

دکتر روحانی ویژگی های توسعه در ایران را توجه به منابع و معادن بزرگ و قرار داشتن در چهارراه اقتصادی جهان برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با اتصال راه اهن ایران به آسیای مرکزی و چین، توسعه بنادر جاسک و خارک و ارتقا جایگاه ایران در حوزه فضای مجازی و اینترنت ،کشورمان هرچه سریعتر مدارج توسعه را بپیماید.

پیش از سخنان رئیس جمهوری، محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور در سخنانی پیرامون اولویت دولت در توسعه همه استان ها، به طرح ها و برنامه های بخش دولتی و خصوصی در ایجاد واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری اشاره کرد و از تشکیل ستادی به منظور بررسی راهکارهای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در استان لرستان خبر داد.

همچنین در این جلسه تعدادی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی ضمن ابراز خرسندی از برنامه ها و سیاست های دولت تدبیر و امید در فراهم کردن شرایط برای حضور کارآفرینان ابراز امیدواری کردند این روند منجر به رفع عقب ماندگی های استان لرستان و توسعه کشور شود.