به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، این موفقیت باعث می شود که گل ها برای مدت طولانی تری تازه بمانند و به کشف اسرار در مورد چگونگی پیشگیری از زوال سلول در سایر ارگانیسم ها کمک کند.محققان سازمان ملی تحقیقات کشاورزی و غذا در «تسوکوبا» واقع در شرق توکیو اعلام کردند: آنها ژنی را کشف کرده اند که عامل کوتاه بودن عمر گل ها در یک گونه ژاپنی گل «شکوفه صبح» است.
شکوفه
صبح نام محبوب صدها گونه بوته گل است که شکوفه های کوتاه مدتی دارند
بطوریکه معمولا اوایل صبح شکفته می شوند و شب پژمرده می شوند.
«کنچی شیبویا» یکی از محققان این مطالعه در دانشگاه کاگوشیما در جنوب ژاپن
گفت: در این مطالعه محققان با سرکوب این ژن به نام «Ephmeral1» طول عمر هر
گل را تقریبا دو برابر کردند.
وی افزود:گل اصلاح نشده 13 ساعت پس از شکفته شدن پژمرده می شود اما گل هایی
که از لحاظ ژنتیکی اصلاح شده اند برای 24 ساعت باز می مانند.این محقق
افزود: به این ترتیب این گیاه تا روز بعد دارای گل های بنفش تازه است.
بر اساس نتایج این مطالعه این ژن با پیر شدن گلبرگ ها ارتباط دارد.این یافته به کشف روش هایی برای افزایش طول عمر سایر گونههای گل کمک می کند.