مهندسان موفق به تکمیل پروژه «خانه زباله‌ای» شدند که کاملا از زباله و مواد بازیافتی ساخته شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، این خانه در کمپ «گراند پاراد» دانشگاه برایتون ساخته شده و آزمایشی ادامه‌دار برای اثبات این موضوع است که چیزی به نام «اتلاف» وجود ندارد.

تیمی متشکل از 253 دانشجو به رهبری استاد برتر و مدیر مرکز «معماری‌های BBM » به نام «دونکان باکر-براون» این خانه را ساخته‌اند و حدود 90 درصد از مواد به کار رفته در این سازه زباله‌هایی بودند که از مکان‌های ساخت‌و‌ساز و منازل مختلف استخراج شده بودند.

این مواد شامل 20 هزار مسواک مورد استفاده در اصناف تجاری و هواپیماهای درجه یک، دو تن شلوار جین، 4000 محفظه دی‌وی‌دی، 2000 دیسک فلاپی و 2000 کاشی به‌کار رفته در پوشاندن نمای منازل بودند. چهارچوب و طبقات «خانه زباله‌ای» از چوب بازیافتی بوده و دارای دیواری است که از ضایعات گچ و گل فشرده ساخته شده است. ضخامت 35 سانتی‌متری این دیوار و ویژگی‌های گرمایی طبیعی آن، این خانه را از لحاظ انرژی کارآمد کرده است.

همچنین 4000 نوار ویدیویی به عنوان عایق دیوار و 100 ورقه تخته چندلایه دست‌ دوم و آسیب‌دیده نیز برای کف ساختمان، تیرآهن‌ها، ستون‌ها و دیگر اهداف ساختاری استفاده شده‌اند، این در حالی است که 500 تیوب داخلی دوچرخه برای ساخت پنجره و عایق صوتی به کار رفته‌اند.

تعدادی از سازه‌های جدید که در ساخت این منزل به کار رفته‌اند، شامل پنجره‌های سه‌جداره با عملکرد بالا و همچنین یک غشای نما با عملکرد بالا است. همچنین سیم‌کشی الکتریکی و لوله‌کشی جدید نیز برای برآوردن استانداردهای ایمنی و بهداشتی استفاده شده‌اند. چندین حسگر در دیوارهای خارجی خانه جدید بر ویژگی‌های عایق‌بودن در نقاط کلیدی خانه و میزان عملکرد کارآمد مواد مختلف نظارت می‌کنند.

همزمان این خانه به عنوان یک فضای نمایشگاهی و استودیوی طراحی عمل می‌کند و برای انجمن‌ها، مدارس و کالج‌ها جهت برگزاری کارگاه‌ها و مناسبت‌هایی با موضوع محیط زیست در دسترس خواهد بود.

مبتکران امیدوارند درس‌های گرفته‌شده از «خانه زباله‌ای» بنیان نوع جدیدی از معماری پایدار را پایه‌ریزی کنند.

انتهای پیام

خانه زباله‌ای

خانه زباله‌ای

خانه زباله‌ای

خانه زباله‌ای

خانه زباله‌ای