دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تدوین بسته های کارآفرینی ویژه شرکت های دانش بنیان حوزه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی در 20 مجلد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناروی و نوآوری، دکتر محمد حسن عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی از تهیه و تدوین بسته های کارآفرینی در راستای تسریع بخشی تبدیل فناوری به نوآوری در این ستاد خبر داد و گفت: این بسته ها به منظور تحقق بند پنجم سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تدوین و آماده سازی شده است.


وی افزود: محتوای بسته های کارآفرینی در 20 مجلد به همت گروهی از نخبگان و متخصصان حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی به صورت کارشناسی و نیازسنجی شده تدوین شده است، تا از این طریق مسیر تبدیل فناوری به نوآوری در جهت تجاری سازی و رساندن محصولات شرکت های دانش بنیان به بازار هموار شود.


دکتر عصاره بابیان اینکه در بسته های فوق بحث تولید و فرآوری گیاهان دارویی مورد نظر قرار گرفته است، اذعان کرد: برآورد هزینه سرمایه گذاری، میزان درآمدزایی، موارد ریسک پذیر و میزان سودآوری از جمله موارد ذکر شده در محتوای بسته های کارآفرینی است.


وی با اشاره به اهمیت توانمند سازی شرکت های دانش بنیان حوزه گیاهان دارویی وطب سنتی اظهار کرد: امر توانمندسازی بخش خصوصی برای متولد شدن شرکت دانش بنیان جدید این حوزه با آماده سازی بسته های کارآفرینی محقق می شود.
به گفته وی این بسته ها در راستای حمایت همه جانبه ستاد توسعه علوم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای توسعه کمی و کیفی و افزایش شرکت های دانش بنیان این حوزه تهیه شده است.


دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده بهینه از نیروی انسانی و زمان را از جمله مزیت های آماده سازی این بسته ها برشمرد و افزود: از این پس شرکت های دانش بنیان نوپای حوزه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی با انتخاب بسته های کارآفرینی یک قدم جلوتر گام برداشته و هدفمند به انجام کار می پردازند.