محققان کشورمان موفق به ساخت کرم و ماسکی در جهت ترمیم سلول‌های پوست و جلوگیری از چروک با استفاده از عصاره انار شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، انار، میوه‌ای خوش طعم است که براساس تحقیقات به عمل آمده درمانگر بسیاری از بیماری‌ها است. این میوه خوش‌طعم و خوش رنگ سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی است که به حفظ سلامت اعضای خانواده بدن کمک می‌کند.

یکی از خواص انار، بازسازی سلول‌های آسیب دیده پوست ناشی از اشعه آفتاب است به نحوی که ترکیبات موجود در انار به بازسازی سلول‌های آسیب دیده پوست ناشی از اشعه آفتاب کمک کرده و مصرف روزانه آن از حساسیت پوست در برابر نور آفتاب می‌کاهد.

پیشگیری از ازبین رفتن و شکستن رشته‌های کلاژنی و الاستین پوست که ‌در اثر افزایش سن بیشتر می‌شود، از دیگر خواص انار است.

دکتر جمال‌الدین جمالی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا در این زمینه با بیان اینکه آنتی اکسیدان و کلاژن موجود در عصاره انار موجب ترمیم سلول‌های سطحی پوست می‌شود، اظهارکرد: براین اساس ما با استفاده از پودر و عصاره انار موفق به ساخت کرم و ماسکی شده ایم که خصوصا در افراد میانسال ضمن ترمیم پوست از افزایش چروک نیز جلوگیری می کند.

وی با بیان این که این کرم آماده عرضه به مصرف کنندگان است از انجام تحقیقاتی جهت ساخت کرم و قرص ضد جوش با ترکیباتی از محصول کندوی زبور عسل خبرداد و گفت:‌ نتایج این تحقیق نیز به زودی اعلام ‌می‌شود.

تیم پژوهشی دکتر جمالی، پیش از این با کمک گل زعفران موفق به ساخت داروی گیاهی ضد افسردگی با عنوان «سافرومود» و داروی گیاهی «سافروتین» به عنوان کاهش دهنده علایم بیماری آلزایمر و همچنین کپسول کاهش اختلالات بی‌قراری پیش یا حین قاعدگی شده بودند که این دارو‌ها در حال حاضر تجاری سازی شده و در بازار موجود است.