تحقیقات صورت گرفته توسط محققان آلمانی نشان می‌دهد، بارندگی و آب‌های سطحی در اواخر فصل رشد، منجر به ایجاد لکه‌های قهوه‌ای رنگ بر روی پوست سیب می‌شوند.

  لکه‌های کوچک قهوه‌ای رنگ بر روی پوست سیب با لکه‌هایی که در اثر آفت یا فاسد شدن سیب ایجاد می‌شوند، متفاوت هستند.

محققان دانشگاه هانوفر در تحقیقات خود دریافتند، این لکه‌های قهوه‌ای رنگ کوچک بر روی پوست سیب در اثر از بین رفتن سلول‌های اپیدرمال و هیپودرمال ایجاد می‌شوند.

مرگ سلولی منجر به میکروشکاف‌هایی بر روی پوست میوه شده و در نهایت باعث شکل‌گیری لکه‌های قهوه‌ای کوچک بر روی پوست می‌شود.

بارندگی و آب‌های سطحی در اواخر فصل رشد به تشدید لکه‌های قهوه‌ای رنگ کمک می‌کنند؛ برعکس سیب‌هایی که در دوره فصل رشد خشک نگه داشته شوند، با میزان کمتری از لکه‌های قهوه‌ای مواجه می‌شوند.

نتایج این تحقیق در مجله HortScience منتشر شده است.