به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، در این جلسه که به ارائه گزارش اجرائیسازی سند راهبردی علوم و فناوریهای شناختی اختصاص داشت، مدیر گروه برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد علوم و فناوریهای شناختی در 4 بخش مجزا و به تفکیک گروههای ستاد علوم و فناوریهای شناختی، به ارائه این گزارش پرداخت.
در بخش اول این گزارش مواردی مانند طراحی رویهها و فرآیندهای کاری، حمایت از زیرساختهای فناوری اطلاعات و برنامههای پایش، نظارت و ارزشیابی ستاد علوم شناختی و در بخش دوم، حمایت ستاد از شرکتهای دانش بنیان و حمایت هدفمند از سرمایهگذاری بخش غیردولتی برای تحقیقات کاربردی مطرح شد.
بخش سوم این گزارش نیز که به تشریح عملکرد گروه پژوهش، فناوری و زیر ساخت اختصاص داشت، خدمات ستاد علوم شناختی در حمایت از مقالات چاپ شده در مجلات معتبر بینالمللی، حمایت از تشکیل شبکه ملی آزمایشگاهی و شبکه مجازی محققان، حمایت از طرحهای پژوهشی و پایان نامههای ارشد و دکترا با استناد به آمار مورد اشاره قرار گرفته است.
در بخش چهارم و پایانی، گزارش عملکرد گروه توسعه نیروی انسانی، آموزش و ترویج ستاد علوم شناختی ارائه شد که این بخش شامل میزان حمایت ستاد از تولید محتوا در رسانههای مکتوب و دیجیتال، حمایت از برگزاری مسابقات علمی و المپیادهای دانشآموزی و توسعه نیروی انسانی در کشور و پشتیبانی از برگزاری کارگاهها و سمینارها بود.
پس از ارائه این گزارش و طرح دیدگاه اعضای کارگروه مقرر شد بررسی بیشتر گزارش اجرائی سازی سند راهبردی علوم و فناوریهای شناختی، با رفع نواقص و توجه به نظرات ارائه شده در جلسه دیگر کارگروه مشورتی نقشه جامع علمی کشور ارائه شود.