متخصصان کشورمان با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی موفق به ساخت آنتی‌بادی (پادتن) پلی‌کلونال شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی، متخصصان کشورمان در پژوهشگاه فناوری های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی "ابن سینا " موفق به ساخت آنتی بادی های پلی کلونال متصل به رنگ فلورسنت (FITC) شدند.

براساس این گزارش، همچنین ضمنا دو آنتی بادی کانژوگه شده متصل به رنگ فلورسنت (FITC ) دیگر که علیه IgG و IgA انسانی تهیه شده اند نیز در حال آزمایش نهایی هستند.

پادتَن یا آنتی‌بادی (antibody) نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی، در پاسخ به حضور پادگن(آنتی‌ژن) خاصی، تولید می‌شود و در خون به گردش درمی‌آید یا در محل تولید تا به پادگن (آنتی‌ژن) و معمولا اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس ولی گاه حتی بافت طبیعی بدن یا یک ماده غذایی حمله‌ور شود و آن‌را بی‌زیان می سازد.

FITC (فلورسنت ایزوتیوسیانات)  یک ترکیب به رنگ سبز است که برای نشان دار کردن آنتی بادی استفاده می شود. اتصال (کانژوگه) این رنگ به آنتی بادی امکان مشاهده آنتی بادی با میکروسکوپ را فراهم می کند.
توضیحات بیشتر را می توانید با دریافت فایل های زیر بدست آورید .