نتایج پژوهش محققان دانشگاه پورودو حاکی از آن است که مصرف تخممرغ پخته به
همراه سبزیجات جذب مواد غذایی موجود در سبزیجات و عموما جذب کلی مواد مغذی
را افزایش میدهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، به گفته محققان، زمانی که میزان زیادی تخممرغ به همراه گوجه، اسفناج، هویج و کاهو مصرف شود، جذب کاروتنوئیدها_ رنگدانههای آلی که در سبزیجات و تخم مرغ یافت میشود_ سه تا 9 برابر افزایش پیدا میکند.
کاروتنوئید موجود در سالاد شامل بتا کاروتن، آلفا کاروتن، لیکوپن، لوتئین و زآکسانتین میباشد که دو مورد آخری در زرده تخم مرغ یافت میشوند.
به گفته محققان، وجود لوتئین و زآکسانتین باعث میشود که ارزش غذایی مواد موجود در سبزیجات نیز افزایش پیدا کند.
نتایج این پژوهش طی نشست سالیانه انجمن تغذیه آمریکا مطرح خواهد شد.