معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس شورای توسعه اقتصادی و نوآوری سنگاپور دیدار و بر گسترش همکاری های فناوری تاکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، دکتر سورنا ستاری؛ معاون علمی وفناوری رئیس جمهوری در دیدار فلیپ یئو رئیس شورای اقتصادی و نوآوری سنگاپور با اشاره به ظرفیت و فضای مناسب ایجاد شده در جمهوری اسلامی ایران به خصوص پس از لغوتحریم ها سرمایه های انسانی را یک ظرفیت ارزشمند دانست و جایگاه ایران را در تربیت مهندسان فرهیختگان و متخصصان علوم و فناوری های گوناگون یادآور شد.

ستاری با اشاره به نقش اثرگزار تحریم ها در توسعه توانمندی های علمی و تقویت روحیه نوآوری کشورمان اظهارکرد: درحال حاضر بالغ بر 95% محصولات زیست فناوری ایران در داخل کشور با همت متخصصان داخلی تولید و عرضه می شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به گردش مالی سالیانه قابل توجه شرکت های فعال حوزه زیست فناوری و فناوری اطلاعات به عنوان الگویی مناسب برای گسترش همکاری باسنگاپور ابراز کرد: با توجه به نیاز مبرم ایران به زیرساخت های لازم برای ورود به عرصه تولید وتجاری سازی این مورد می تواند زمینه بسیار مناسبی برای همکاری علمی وفناوری دوطرف باشد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به طور کامل آمادگی دارد تازمینه تسهیل همکاری های ازاین دست را فراهم کند.

ستاری با اشاره به درک ضرورت تغییر رویکرد اقتصاد نفت محور به اقتصاد دانش بنیان توسط جامعه، به گذارایران از مرحله اقتصاد نفتی اشاره کرد و افزود: بازار اقتصاد ایران دارای ظرفیت بالایی برای تعریف پروژه های مشترک بهرگیری از همکاری ها و سرمایه گزاری های بین المللی است و معاونت علمی و فناوری برنامه های جدی را برای تحقق همکاری بر بستر این ظرفیت ها در دستور کارخود دارد. 

درادامه رئیس شورای توسعه اقتصادی و نوآوری سنگاپور نیز ضمن تشریح ظرفیت ها و فعالیت های این کشور درایجاد بیش از 900 هزار شغل درکشور های گوناگون عنوان کرد باتوجه به توانمندی های دوکشور و فعالیت های انجام شده در حوزه بورس های تحصیلی و جذب نخبگان ، امکان اشتراک شبکهمتخصیصن و تجارب به دست آمده توسط دوکشور فراهم است.