یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب کسب تجربیات جهانی جراحان جوان مغز و اعصاب کشور است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، امیدوار رضایی مدیرگروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه شهید بهشتی، درباره برگزاری این رویداد مهم علمی در کشور گفت: برگزاری این سمپوزیوم دو جنبه مهم واصلی دارد که یکی از آنها کسب و آشنایی با دستاوردهای روز دنیا توسط دانشمندان کشورهای مختلف در ایران است. دیگری این که جراحان جوان مغز و اعصاب کشور به جای سفر طولانی و صرف هزینه‌های بالا برای کسب تجربیات جدید به راحتی می‌توانند در این سمپوزیوم از این دستاوردها بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: از طرفی برگزاری بزرگ‌ترین رویداد علمی در کشور ایران گامی است در جهت این که کشورهای مختلف دنیا متوجه پیشرفت‌های ایران در حوزه مغز و اعصاب شده و با توانمندی‌های متخصصان ایرانی آشنا شوند.

رضایی با اشاره به حضور پروفسور سمیعی برای برگزاری این رویداد علمی کشور گفت: با توجه به سابقه آشنایی بنده با پروفسور سمیعی از سال‌ها قبل، از علاقه‌مندی‌های وی به کشور ایران مطلع هستند و تلاش پروفسور سمیعی طی این سال‌ها این بوده که تمام علمی را که آموخته  به دیگران منتقل کند و تمام توانمندی‌های خود را که در مدارج اجتماعی و علمی کسب کرده برای کشور خود به ارمغان بیاورد.

وی بیان کرد: یکی از بزرگ‌ترین آرزوهای پروفسور سمیعی برگزاری چنین سمپوزیومی و با حضور جمعی از متخصصان خارجی در کشور ایران بود. به همین دلیل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای برگزاری این رویداد تشکر می کنم.

مدیرگروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه شهید بهشتی درباره نحوه اجرای این سمپوزیوم در دو روز اول گفت: تا کنون با توجه به برنامه ریزی‌های انجامش شده، اجرای این سمپوزیوم بسیار موفق انجام شده، ولی طبیعی است که برگزاری چنین رویدادی در این سطح با ممکن است مشکلاتی همراه داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: حضور متخصصان خارجی در ایران این فرصت را فراهم می‌کند تا علاوه بر آشنایی با توانمندی‌های علمی کشور از وضعیت فرهنگی، اجتماعی این کشور نیز آشنا شده و این اطلاعات را به عنوان بهترین دستاورد همراه خود ببرند.

پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن های جراحان مغز و اعصاب از 29 فروردین تا 3 اردیبهشت توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تهران برگزار می‌شود.