محققین آلمانی با انجام آزمایشات متعدد بر روی مغز موش ها متوجه شدند که رژیم غذایی با چربی بالا مغز آنها را بیشتر گرسنه می کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، محققین دانشگاه Cologne آلمان با قرار دادن چربی بالا در رژیم غذایی موش ها دریافتند که این شیوه غذایی باعث کاهش مقدار گلوکزی می شود که باید به مغز برسد.

در آزمایشات صورت گرفته مشخص شد که بعد از چهار هفته مغز شروع به ذخیره قند موجود در خون می کند و از رساندن آن به مغز به اندازه نیاز جلوگیری می کند.

در واقع بکارگیری رژیم غذایی با چربی بالا موجب پایین آمدن کارایی بدن می شود و به دنبال آن چاقی و دیابت نوع دوم را به همراه می آورد.

محققین آلمانی متوجه شدند که با داشتن این نوع رژیم غذایی بعد از سه روز، میزان گلوکز خون مورد نیاز در مغز کاهش پیدا می کند و این امر باعث گرسنه ماندن مغز علیرغم استفاده از میزان بالای کالری در بدن می شود.

در انجام آزماشات معلوم شد که به دنبال کاهش گلوکز خون در مغز، اسیدهای چربی اشباع شده اثر مخربی بر روی سلول های «جداساز خون مغز» می گذارند.

از دیگر عوارض این رژیم غذایی کاهش قدرت یادگیری است.