رئیس بخش«ب ث ژ» انستیتو پاستور ایران از تولید انبوه داروی بیولوژیک درمان سرطان سطحی مثانه تا یک ماه دیگر خبر داد و گفت: این دارو برای اولین بار در کشور با پایداری بالا به تولید انبوه می رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، سیدمهدی حسن‌زاده مدیر یک شرکت دانش بنیان در انستیتو پاستور گفت: بیش از ۵۰ سال است که واکسن « ب ث ژ» در انستیتو پاستور ایران به تولید می رسد؛ اما طی سالهای اخیر موفق به تولید انبوه داروی درمان سرطان مثانه شده ایم.

وی با بیان اینکه داروی فعلی درمان سرطان مثانه  با مشکلاتی از قبیل پایداری کم، حمل و نقل سخت، نیاز به نگهداری در دمای ۲۰ درجه زیر صفر داشت، اظهار کرد: از  همین رو درصدد آمدیم تا نوع بهینه این دارو را به تولید برسانیم؛ از دو سال پیش تولید آزمایشی داروی «ب ث ژ» اینتراوزیکال لیوفیلیزه را آغاز کرده ایم و کارهای آزمایشی آن به اتمام رسیده است.

حسن‌زاده عنوان کرد: صدور پروانه بهره برداری برای این محصول که در انستیتوپاستور قرار است به تولید برسد درخواست شده است.

وی تاکید کرد: ما توانایی تولید انبوه داروی درمان سرطان مثانه را داریم و به دنبال فروش خارجی آن نیز هستیم.

رئیس بخش« ب ث ژ » در انستیتو پاستور ایران افزود: پزشکان در ایران و خارج از کشور در پروتکل درمان اغلب از این دارو استفاده می کنند؛ در واقع این دارو با عوارض کم از عود مجدد سرطان سطحی مثانه جلوگیری می کند.

وی با بیان اینکه سرطان مثانه یکی از شایعترین انواع سرطان ها ست بویژه در افراد مسن و در مردان شایعتر و تقریباً ۴ برابر زنان است، عنوان کرد: استفاده از این دارو، یک روش ایمونوتراپی است؛ یعنی دارو سیستم ایمنی بیمار را علیه سلول های سرطانی تقویت می کند.

به گفته وی، بعد از تشخیص سرطان مثانه در مراحل اولیه این دارو می تواند با تجویز پزشک و بعد از جراحی تجویز شود.

به گفته وی، فرم لیوفیلیزه داروی درمان سرطان سطحی مثانه برای اولین بار است که در کشور به تولید می رسد؛ این دارو به شکل پودر است؛ همچنین قابل نگهداری در یخچال بوده و از پایداری بالاتری برخوردار است.

حسن زاده با تاکید براینکه دانش فنی این دارو را در اختیار داریم، گفت: پیش بینی شده که این دارو طی چند روز آینده با حضور وزیر بهداشت در انستیتو پاستور ایران برای تولید انبوه رونمایی شود.