مرادی گفت: بهبود کیفیت تولیدات ساخت داخل، اصلاح رفتار با مشتری، ارائه خدمات پس از فروش و اصلاح فرهنگ‌مصرف جامعه بومی مهمترین اقدامات برای موفقیت تولیدات داخلی در بازار رقابت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، احمد مرادی؛ عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی و نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان فهم درست از ابعاد اقتصاد مقاومتی را اولین گام رسیدن به نقطه‌مطلوب دانست و گفت: تا زمانی که چرایی و چگونگی مقاوم‌سازی اقتصاد در بین مسؤولان و جامعه نهادینه نشود نمی‌توان به دستاورد خوبی رسید.

وی افزود: بررسی فلسفه انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که یکی از اصول و ارکان مهم جامعه ایرانی، استقلال در همه زمینه‌ها است. استقلال نیز بدون مقاوم‌بودن اقتصاد میسر نیست.

مرادی ادامه داد: بدون استقلال اقتصادی، جامعه نمی‌تواند در مناسبات جهانی با تکیه بر ارزش‌ها، نقش خود را ایفا کند. باید دانست اقتصادی مستقل است که در تنش‌ها و تلاطم‌های سیاست‌خارجی کمترین آسیب‌پذیری را داشته باشد و غیر نتواند از آن به‌عنوان اهرم‌فشار بر جامعه ایرانی استفاده کند.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس «مردم» را بهترین الگوی مقاومت اقتصادی برای مسؤولان دانست و خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته مردم، انقلاب، جنگ تحمیلی و بعد نیز تحریم‌ها را به‌خوبی پشت‌سر نهادند و این می‌تواند الگویی مناسب برای مسؤولان باشد.

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی مجلس، اتکا به علم، مهارت و توان نیروی‌انسانی‌بومی را مهمترین رکن استقلال اقتصادی عنوان کرد و اظهار داشت: نخبگان پیشرو جامعه هستند و تاریخ اثبات کرده در هر برهه‌ای که این افراد در رأس قرار گرفته‌ و نقش راهبری خود را ایفا کرده‌اند، بهترین دستاوردها حاصل شده است.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس با تأکید بر اهمیت حضور فعال اجتماع نخبگانی در عرصه اقتصاد خاصه بخش تولید، تصریح کرد: در بسیاری موارد ایده و خلاقیت این افراد می‌تواند راه‌گشای مشکلات اقتصادی باشد بنابراین حمایت از آنان یک ضرورت است خاصه در مواردی که خود افراد ابزار و یا امکانات لازم برای عملیاتی‌کردن ایده نخبگانی را ندارد.

مرادی اضافه کرد: حضور اجتماع نخبگانی در عرصه تولید، نه‌تنها اقتصاد را پویا و پایدار خواهد کرد بلکه تأثیر بسزایی در کاهش نرخ بیکاری دانشگاهیان و بیکاری عام دارد چراکه بیکاری نیروی‌انسانی یکی از نتایج اقتصاد ناکارآمد است.

وی شرکت دانش‌بنیان را بهترین مکان برای فعالیت تولیدی نخبگانی برشمرد و گفت: تسهیل مسیر حرکتی این شرکت‌ها از راه کاهش بروکراسی‌زاید، یکی از عواملی است که می‌تواند سبب رونق این بخش شود که البته این مهم نیازمند قوانین حامی و تسهیلگر و اجرای صحیح و منطقی است. خوشبختانه در حال حاضر ارتباط دولت و مجلس بر پایۀ منطق بنیا نهاده شده است که این موضوع موقعیتی ایده‌آل برای رسیدن به اهداف تعیین‌شده است.

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی مجلس، حمایت از تولیدات در بازار رقابت را یکی دیگر از نیازهای شرکت‌های دانش‌بنیان قلمداد و تصریح کرد: تولید دانش‌بنیان‌بومی برای موفقیت در بازار به دو عامل مهم نیاز دارد، اول بهبود کیفیت تولیدات و دوم اصلاح فرهنگ مصرف جامعه. متأسفانه در طول سالیان گذشته، رغبت به کالا و محصول وارداتی افزایش یافته تا جاییکه برخی، تنها برند خارجی را باکیفیت می‌دانند و برخی دیگر استفاده از محصولات وارداتی را شاخصه و نشانی از زندگی باکیفیت و لوکس قلمداد می‌کنند. از سوی دیگر تعدادی از تولیدکنندگان داخلی نیز هنوز اصول رفتار با مشتری و ارائه خدمات پس از فروش را نمی‌دانند. این عوامل در کنار هم سبب می‌شود عرصه برای رقابت تولید بومی با کالای خارجی تنگ شود.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس در پایان با مثبت ارزیابی‌کردن جشنواره ملی فرهنگی-هنری «ایران ساخت»، بر نقش مهم رسانه خاصه صداوسیما در اصلاح الگوی مصرف جامعه ایرانی تأکید کرد.