به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، به نقل از زینیوز، این فناوری که توسط محققان در دانشگاه واشنگتن در ایالات متحده توسعه یافته به دانشمندان اجازه میدهد تا فعالیت نورونها را تماشا کرده و فعالیتهای یک مغز زنده را در آینده ببینند.
هنگامی که یک شی در هوا حرکت میکند، هوای مقابل خود را به اطراف سوق داده و امواج فشاری را ایجاد میکند که با سرعت صوت در تمام جهات حرکت میکند.
اگر جسم در حال حرکت با سرعت صوت یا بیشتر از آن در حال حرکت باشد، از امواج فشار پیشی خواهد گرفت که این امر سبب پیدایش غرش صوتی میشود.
یک غرش صوتی صدایی است که به علت امواج ضربه ای ایجاد شده توسط شیء که سریعتر از صوت حرکت میکند ایجاد میشود. غرشهای صوتی حجم عظیمی از انرژی را تولید میکنند که بیشتر شبیه یک انفجار است.
مطالعات قبلی نشان داده است که نور نیز میتواند دنباله مخروطی از خود به جای بگذارد که شبیه به غرش صوتی است.
حال برای اولین بار و با استفاده از این دوربین فوق سریع محققان موفق به تصویربرداری از این دنباله مخروطی شکل شدهاند.
محققان یک تونل باریک پر از مه یخ خشک را طراحی کردهاند. این تونل بین صفحات ساخته شده از مخلوطی از لاستیک سیلیکون و پودر اکسید آلومینیوم پیچیده شده است.
آنها سپس پالسهایی از لیزر سبز رنگ را که هر کدام تنها یک تریلیونم ثانیه طول میکشید به این تونل تاباندند.
این پالسها میتواند لکههای یخ خشک را در تونل پراکنده کرده وامواجی از نور را تولید کرده که می تواند وارد صفحات اطراف شود.
نور سبز در داخل تونل سریعتر از صفحات حرکت کرده و همانطور که پالس لیزری به سمت پایین تونل حرکت کرد، یک مخروط از حرکت کندتر امواج نور که با هم تداخل دارند را در پشت صفحات ار خود برجای گذاشت.