ستاد توسعه زیست‌فناوری به منظور گسترش تجارب علمی محققان، آشنایی با دستاوردهای علمی و فناوری های نو در عرصه زیست‌فناوری، از ماموریت های خارجی و فرصتهای مطالعاتی در حوزه زیست‌فناوری حمایت می کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی با هدف گسترش تجارب علمی محققان، آشنایی با دستاوردهای علمی و فناوری های نو در عرصه زیست‌فناوری، کمک به رفع مشکلات علمی و تخصصی کشور و کمک به توسعه و تقویت همکاری‌های علمی بین‌المللی از ارتباطات با مراکز علمی بین‌المللی و خارجی (ماموریت های خارجی و فرصت مطالعاتی) حمایت می کند.

در این فراخوان آمده است؛ هر نوع همکاری در زمینه زیست‌فناوری که مستلزم حضور پژوهشگر در خارج از کشور در محل موسسه معتبر خارجی یا بین‌المللی است و نتیجه آن همکاری منجر به ثبت اختراع یا تولید محصولات زیست‌فناوری مورد نیاز کشور می‌شود عنوان همکاری بین‌المللی می گیرد.

تمامی افراد شامل پژوهشگران، اساتید و دانشجویانی که مطابق شرایط ذکر شده در "ضوابط دریافت حمایت تشویقی" این آیین نامه قرار دارند، می‌توانند از حمایت ستاد برخوردار شوند. 

در ضوابط دریافت حمایت تشویقی اعلام شده است که تنها از همکاریهایی که مطابق با اولویت های اعلام شده گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه فناوری، حمایت می‌شود و مدت فرصت مطالعاتی/ همکاری حداکثر 9 ماه بوده و سفرهای بیش از 9 ماه مورد حمایت قرار نمی‌گیرند.

علاقه مندان برای کشب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت ستاد توسعه زیست فناوری به آدرس اینترنتی http://biodc.isti.ir مراجعه کنند.