به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، مهدی رحمتی گفت: در حال حاضر برای ثبت اطلاعات دقیق زمین لرزه ای که شب ۲۹ آذر ۹۶ در تهران و استان های البرز و ملارد رخ داد از ایستگاه های ۴ استان و تهران استفاده شده و در حال حاضر هم استفاده می شود.
رئیس پایگاه اطلاعات لرزه ای کشور گفت: اطلاعات ایستگاه های لرزه نگاری در قزوین، مازندران، علاوه بر قم، تهران و البرز مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳ ایستگاه لرزه نگاری در مازندران و ۵ ایستگاه لرزه نگاری در قزوین وجود دارد، گفت: همچنین یک ایستگاه هم در قم وجود دارد که در تکمیل اطلاعات لرزه ای زلزله شب ۲۹ آذر بی تاثیر نیست.
رحمتی افزود: شکل موج زلزله توسط ایستگاه های لرزه نگاری به این مرکز مخابره می شود که با استفاده از آن می توان محل و بزرگی زمین لرزه را تعیین کرد.
رئیس پایگاه اطلاعات لرزه ای کشور با بیان اینکه ما همواره در حال رصد و پایش لرزه در منطقه هستیم، گفت: روز جمعه اول دی ماه توانستیم یک ایستگاه لرزه نگاری جدید در مشکین دشت کرج به صورت موقت نصب کنیم؛ بدین واسطه فعالیت لرزه ای منطقه به راحتی رصد و پایش می شود.
وی در خصوص فعال کردن گسل های دیگر توسط گسل اشتهارد تاکید داشت: در خصوص این موضوع نمی توان قطع به یقین گفت که گسل می تواند گسل های دیگر را فعال کند.
رحمتی درباره آخرین بررسی ها در خصوص زلزله تهران خاطر نشان کرد: به یافته جدیدی دست پیدا نکرده ایم و هم اکنون در حال پایش منطقه هستیم.