معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری گفت: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بر روی کسب و کارهای استارتاپی و دانش‌بنیان موجب شکل گیری و رونق شیوه‌ای نو در توسعه اقتصاد، کسب و کار و اشتغال فارغ‌التحصیلان جوان خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بر روی ایده‌های نوآورانه دانشگاهیان به عنوان شیوه جدید  توسعه اقتصاد،  اشتغال و کارآفرینی افزود: حضور بخش خصوصی در حوزه حمایت از کسب و کارهای استارتاپی و دانش‌بنیان، توسعه و شکل‌گیری راه و روش جدیدی در اقتصاد کشور را منجر شده  که نوآوری، مهم‌ترین دارایی آن به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر این‌که سرمایه‌گذاری دولتی برای مدیریت، توسعه و پیشرفت کسب و کارها اثرگذار نخواهد بود، عنوان کرد: حضور بخش خصوصی در این کسب و کارها موجب می‌شود کسب و کارهای دانش‌بنیان و استارتاپی مبتنی بر نیاز و اقبال عمومی جامعه رونق بگیرد.

ستاری، خلاقیت و نوآوری دانشگاه‌های برجسته کشور مانند صنعتی شریف را هموارکننده شکوفایی خلاقیت دانشگاهیان دانست و گفت: دانشگاه صنعتی شریف به عنوان مدل جدید حمایت از کسب و کارهای دانش‌بنیان و فناور، با توسعه پارک‌های علم و فناوری مدلی موفق پیاده‌سازی کرده است که می‌تواند بالگوی دیگر دانشگاه‌های کشور قرار بگیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوی، رشد فزاینده واحدها و مراکز فناور اطراف محیط دانشگاه صنعتی شریف را نشان‌دهنده توسعه کسب و کارهای برآمده از دل دانشگاه‌ها دانست و گفت: در محوطه پیرامونی دانشگاه بیش از 320 شرکت فناور و دانش‌بنیان مستقر هستند که بیش از 6هزار نفر در این شرکت‌ها  اشتغال مستقیم دارند.

وی ادامه داد:  عمده شاغلان و بنیان‌گذاران این شرکت‌ها دانشگاهیان جوان و خلاق ایرانی هستند که نه تنها دانشگاه صنعتی شریف، بلکه برترین دانشگاه‌های ایران و دیگر کشورها خاستگاه آن‌ها است.

استقرار 10 واحد فناور در پارک علم و فناوری شریف

در ادامه، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری  از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری شریف دیدن کرد.

پارک علم و فناوری شریف، 10 واحد فناوری را در خود جای داده است که در حوزه‌های محصولات پوشیدنی ضد امواج، تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات، نانوفناوری، سلامت الکترونیک و... فعالیت می‌کنند.