به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، دانشمندان بر این باورند این کهکشان باستانی طی این سالیان طولانی تغییری نکرده است.
محققان مرکز تحقیقات اخترفیزیک "Instituto de Astrofisica de Canarias" و "دانشگاه لالاگونا"(University of La Laguna) اسپانیا، این کهکشان باستانی را با استفاده از یک تلسکوپ زمینی شناسایی کردند. این کهکشان "NGC 127" نام دارد.
دانشمندان دریافتند که کهکشان"NGC 1277" دارای "خوشههای کروی"(globular clusters) سرخ رنگ است و آنها هنگام شکلگیری کهکشان تشکیل شدهاند.
این نخستین بار است که یک کهکشان با چنین غلظت کم خوشههای کروی آبی رنگ دیده میشود. NGC 1277 از یک میلیون ستاره تشکیل شده است و در "خوشه برساووش"(Perseus Cluster) قرار دارد خوشه برساووش نام یک خوشه کیهانی در صورت فلکی برساووش است. صورت دور شدن آن از ما 5366 کیلومتر بر ثانیه است. قطر ظاهری آن 863 دقیقه قوسی است. خوشه برساووش از بزرگترین اجرام شناخته شده در گیتی است که شامل هزاران کهکشان است. خوشه برساووش 225 میلیون سال نوری از راه شیری فاصله دارد.
خوشههای کروی سرخ رنگ در کهکشانهای عظیم و نزدیک به مرکز این کهکشان متولد میشوند. خوشههای کروی سرخ به جای عنصر هلیوم، بیشتر دارای عناصر سنگین هستند. خوشههای کروی آبی دارای کسر کمتری از فلزات هستند و این خوشهها بیشتر در اطراف کهکشانهای عظیم که کهکشانهای کوچکتر را جذب میکنند، یافت میشوند.
هر سال 1000 ستاره در کهکشان NGC 1277 تشکیل میشوند، در صورتیکه هر ساله تنها یک ستاره در کهکشان راه شیری تشکیل میشود.
NGC 1277 اکنون هم به همان شکلی است که 12 میلیارد سال پیش تشکیل شده بود.
این مطالعه در مجله" Nature" منتشر شد.