در شرایطی که مدت زیادی از سرقت اطلاعات خصوصی ۸۷ میلیون نفر از کاربران فیس بوک نمی گذرد، خبرهای تازه ای در مورد یک رویداد مشابه منتشر شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، به نقل از وی تری، این بار هم یک آسیب پذیری در فیس بوک باعث شده تا داده های شخصی ۱۲۰ میلیون نفر از کاربران این شبکه اجتماعی به مدت حداقل ۱۸ ماه در دسترس اشخاص ثالث باشد.
یک شرکت طراح تست های آنلاین به نام «نیمز تستز» به علت وجود یک حفره امنیتی در رابط کاربری فیس بوک به داده های خصوصی افراد دسترسی داشته و توانسته به اطلاعاتی همچون اسامی، تاریخ تولد، محتوای پست ها، عکس ها، فهرست دوستان و غیره دسترسی یابد.
این مشکل برای افرادی رخ داده که در تست های آنلاین این شرکت که از طریق اینترنت در دسترس است، شرکت کرده بودند. نکته مهم اینکه حتی در صورت پاک کردن برنامه نیمز تستز هم کماکان دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران به علت آسیب پذیری فیس بوک ممکن بوده است.
پیش از این اطلاعات خصوصی ۸۵ میلیون کاربر فیس بوک به شیوه مشابهی توسط موسسه کمبریج آنالیتیکا به سرقت رفته بود.
این موسسه در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به ترامپ خدمات مشاوره ای ارائه می کرد و با دسترسی به داده های خصوصی کاربران در فیس بوک درصدد بررسی میزان محبوبیت ترامپ بود.
آسیب پذیری مذکور از سال ۲۰۱۶ در رابط کاربری سایت فیس بوک وجود داشت؛ ولی تا این اواخر شناسایی نشده بود.