در هفته گذشته تصاویر برتر فضایی از رصد گلوله آتشین در آسمان غرب استرالیا تا گذر سیارکی از کنار زمین منتشر شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری،  به نقل از اسپیس، در هفته گذشته رویدادهای فضایی مختلف اتفاق افتاد که ستاره شناسان و کارشناسان از آنها تصاویر مختلفی ثبت کردند.

گذر سیارکی از کنار زمین، رصد گلوله آتشین در آسمان غرب استرالیا و عکاسی از بزرگترین منطقه تشکیل ستاره در کهکشان راه شیری موضوعات این تصاویر هستند.

عکاسی از بزرگترین منطقه تشکیل ستاره در راه شیری

تلسکوپ ویستا در رصد خانه جنوب اروپا تصویری از سحابی کارینا همراه ستارگان رنگارنگ و ابرهای گرد و غبار میان ستاره ای منتشر کرده است. این سحابی یکی از بزرگترین مناطق تشکیل ستاره در کهکشان راه شیری است و ۷۵۰۰ سال نوری با صورت فلکی کارینا فاصله دارد.

گلوله درخشان بر فراز استرالیا

 ساکنان غرب استرالیا در ۶ شهریورماه شاهد گذر گلوله ای آتشین و درخشان در آسمان بودند. برخی افراد حتی توانستند آن را ثبت کنند.

نزدیک شدن سیارک ۲۰۱۶ NF۲۳ به زمین

سیارک مذکور هفته گذشته از فاصله ۴.۸ میلیون کیلومتری زمین رد شد. قطر سیارک بین ۷۰ تا ۱۶۰ متر تخمین زده شده است.

ارسال آثار هنری کودکان به فضا

دو پلاک که روی آنها نقاشی های کودکان هک شده به ماهواره ای برای مطالعه سیارات خارج از منظومه شمسی متصل شده اند. این ماهواره به نام CHEOPS به سازمان فضایی اروپا تعلق دارد و ۲۰۱۹ به فضا ارسال می شود.

کهکشان راه شیری در تصویر ۶ تلسکوپ

 کهکشان راه شیری بر فراز ۶ تلسکوپ از رصدخانه پارانال در شیلی می درخشد. پتر هورالک در این رصدخانه در شمال شیلی این عکس را ثبت کرده است.