مستند «ذائقه ایرانی» پنجشنبه این هفته به معرفی ۵۱ غذای محبوب ایرانی و چگونگی تهیه و پخت آنها می پردازد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، در ایران بیش از ۳ هزار نوع غذای شناخته شده و ۲۷۰۰ نوع غذای ناشناخته وجود دارد که در بین اقوام گوناگون تهیه می شود.
مستند «ذائقه ایرانی» به معرفی ۵۱ نوع غذای محبوب ایرانی و چگونگی تهیه و پخت آنها می پردازد، البته این مستند صرفا به معرفی این غذا اختصاص ندارد بلکه به ارزش غذایی آنها هم اشاره می کند.
انواع کباب ها، کوکوها و غذاهای دریایی در این مستند معرفی می شوند و همچنین به تاریخچه این غذاها پرداخته خواهد شد.
«ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی پنجشنبه ۸ آذر ساعت ۱۹ و تکرار آن ساعت های ۹ و ۱۶ روز بعد از شبکه افق پخش می شود.