رئیس پارک فناوری پردیس از صادرات ۳۵ میلیون یورویی به ۲۱ کشور خبر داد و گفت: این صادرات مربوط به ۴۰ محصول شرکت های عضو پارک فناوری پردیس می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، مهدی صفاری نیا در هفدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس که امروز با حضور معاون علمی و فناوری در پارک فناوری پردیس برگزار شد، گفت: این پارک از سال ۸۰ شکل گرفته و تا سال ۸۵ شرکت های فناور در آن مستقر شدند.

وی افزود: آغاز رسمی فعالیت فن بازار ملی ایران تسری مزایای قانونی به شرکت های فناور و تجاری سازی یافته های پژوهشی و از سوی دیگر تاسیس صندوق توسعه فناوری های نوین در پارک فناوری پردیس از سال ۸۶ تا ۹۰ شکل گرفت.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین جایزه مصطفی (ص)، همکاری و همگرایی فعالان زیست بوم نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس، فعالیت مرکز شتابدهی نوآوری و عملیات اجرایی فاز دوم پارک فناوری پردیس در بازه زمانی سال ۹۱ تا ۹۵ شروع شد.

صفاری نیا با اشاره به اقدامات پارک فناوری پردیس از سال ۹۶ تاکنون گفت: توسعه شبکه نوآوری تهران، راه اندازی دو شعبه پارک در قالب کارخانه های نوآوری در غرب و شرق تهران و توسعه فیزیکی اراضی پارک به فاز سوم از جمله اقداماتی است که از سال ۹۶ تاکنون اجرا شده است.

وی در خصوص شرکت های عضو و تحت پوشش خانواده پارک فناوری پردیس گفت: در حال حاضر ۱۵۰۰ عضو حقوقی در شبکه نوآوری تهران در پارک پردیس وجود دارد که از این تعداد ۴۶ شتاب دهنده، ۱۸۰ استارت آپ هستند؛ همچنین ۹۶ شرکت تملیکی، ۴۱ شرکت استیجاری، ۶۵ تیم نوپا، ۷۵ استارت آپ (۷۰۰ نفر) و ۴۵ کارگزار تخصصی، از اعضای پارک فناوری پردیس به شمار می روند.

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به دستاوردهای پارک فناوری پردیس در سال ۹۷ گفت: شرکت های عضو پارک فناوری پردیس موفق شدند ۳۵ میلیون یورو صادرات به ۲۱ کشور داشته باشند. این میزان از صادرات مربوط به ۴۰ محصول دانش بنیان و فناورانه است.

صفاری نیا با بیان اینکه میزان رشد فروش شرکت های دانش بنیان در پارک فناوری پردیس در سال گذشته برابر با ۳۱ درصد بوده است، گفت: این میزان برابر با ۸۲ هزار و ۹۷۶ میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۷۹۰ میلیارد ریال در تحقیق و توسعه هزینه شده است، گفت: ۴۵۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری جدید در توسعه ۱۵ هزار متر مربع از فضاهای پژوهش و فناوری شده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در سال ۹۷ میزان ۱۳۵ عنوان نوآوری در پارک فناوری پردیس داشته ایم، گفت: ۱۱۰ محصول جدید یا ارتقاء یافته در سال ۹۷ توسط شرکت های دانش بنیان داشته ایم. همچنین ۲۳ محصول بومی سازی شده اند و ۲ مورد ثبت اختراع نیز داشته ایم.

صفاری نیا تاکید کرد: همچنین در سال ۹۷ پارک فناوری پردیس با سازمان های داخلی و خارجی همکاری های زیادی داشته به طوریکه ۱۹ پروژه بین شرکت های عضو و سازمان های خارجی به ارزش ۱۴.۸ میلیارد ریال تعریف شده است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۶ عنوان تحقیق و تولید مشترک خارجی به ارزش ۲۱ میلیون یورو با ۹ کشور تعریف شده است.

رئیس پارک فناوری پردیس افزود: ما در پارک فناوری پردیس از شرکت های عضو پارک برای حضور در مناقصات حمایت هایی داشته ایم؛ ارائه تضامین حضور در مناقصات، حضور به صورت مشارکتی، ارائه مشاوره مناقصات و اطلاع رسانی ۲۵۶ مناقصه از جمله حمایت های پارک فناوری پردیس به شرکت ها به شمار می رود.

صفاری نیا ادامه داد: در سال ۹۷ میزان ۴ قرارداد در راستای رفع نیازهای صنعت به ارزش ۵۰ میلیارد ریال منعقد شد.

وی از ارائه معافیت ها و مزایای قانونی برای شرکت های دانش بنیان عضو پارک خبر داد و گفت: در سال گذشته ۲۴۳۸ نفر برای ۴۷ شرکت معافیت های مالیات بر حقوق و ۹۳۱ میلیارد ریال معافیت برای ۷۶ شرکت، معافیت مالیات بر عملکرد از جمله برنامه های معافیتی پارک به شرکت ها بوده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه همچنین ۳۷ نفر با همکاری معاونت علمی از خدمات نظام وظیفه برخوردار شده اند، گفت: رفع اختلاف در خصوص مبداء زمانی بهره مندی کارکنان واحدهای فناور از معافیت مالیاتی حقوقی، از جمله مزایای قانونی بودند که در اختیار شرکت ها از سوی پارک قرار گرفتند.

صفاری نیا با بیان اینکه مجموعاً ۲۰ شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان مقیم خارج در پارک فناوری پردیس راه اندازی شده اند، گفت: همواره درصدد هستیم زمینه اشتغال نخبگان مقیم خارج در پارک را فراهم سازیم که تاکنون ۳ اشتغال ایرانی متخصص غیرمقیم در شرکت های پارک، ۶ استقرار شرکت متعلق به ایرانیان متخصص غیرمقیم در پارک و ۷ مورد اعطای تسهیلات برای جذب ایرانیان متخصص غیرمقیم از جمله این حمایت ها به شمار می رود.