معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه پولی که خیرین به علم و فناوری ترزیق می‌کنند با پول ترزیق شده توسط دولت متفاوت است گفت: ارزش این پول بسیار بیشتر است زیرا مردم خواهان فعالیت آنها بودند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، پردیس فناوری کیانی سمنان با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد. سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این مراسم با بیان اینکه در حوزه علم و فناوری نیاز به یک اکوسیستم است ،گفت:اکوسیستمی که از بوم یک ملت خارج شود ماندگار است. پس پول و هزینه ای که دولت و خیرین روی علم و فناوری سرمایه گذاری می کند با یکدیگر متفاوت است. پولی که خیرین به حوزه علم و فناوری تزریق می کنند ارزش بیشتری دارد زیرا از بوم جامعه خارج شده است و مردم خواهان آن فعالیت بودند. 

رییس بنیاد ملی نخبگان، سرمایه گذاری بر  نیروی انسانی رو متوجه قرار دادوگفت:این روزها سرمایه گذاری روی نیروی انسانی  رونق گرفته است. در این نوع سرمایه گذاری زایش شرکت های دانش بنیان وجود دارد و به نوعی سرمایه گذاری روی نیروی انسانی نوآوری و آینده است. جوانانی کارافرینی که قصد تغییر محیط اطراف را دارند.

ستاری از حمایت یک میلیارد تومانی معاونت علمی و فناوری از شرکت های نوپا سمنان در این جمع خبر داد و گفت: البته این حمایت برای آغاز کار است  و در صورت نیاز  معاونت علمی حمایت بیشتری خواهد کرد. 

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین ابراز کرد: در این مراسم بحث حمایت از توسعه ارقام مختلف  مانند مطرح شد. خوشبختانه در این حوزه در بخش های مختلف کشور فعالیت های خوبی انجام شده و اقلام جدید مقاوم به سرما نیز در داخل کشور تولید شده است که با کشت بافت و در مقیاس انبوه تولید می شوند. حتی می توان درخت سرما زده را به درختی جوان، مقاوم به سرما تبدیل کرد. ستاری در پایان تاکید کرد:معاونت علمی نیز آمادگی کامل برای ایجاد پایلوت در این حوزه را دارد تا ایده ها و فناوری ها در این حوزه پیاده سازی شوند.

در ادامه این مراسم ستاری در گفتگویی صریح و صمیمی پای صحبت های جوانان خلاق و فناور نشست و ضمن ارایه راهکار ،اقداماتی برای تسریع در  اهداف آنها انجام داد.

پردیس فناوری کیانی سمنان که زیر مجموعه  پارک علم و فناوری این استان قرار دارد درحالی با مساحت 2500متر مربعی افتتاح شد که 17 فناوردرآن حضور دارند.در پارک علم و فناوری استان سمنان  نیز 247 واحد فناور و 36 شرکت دانش بنیان حضور دارند که اغلب آنها حوزه های آی سی تی ،کشاورزی و مکانیک را دربرمی گیرد.پارک علم و فناوری استان سمنان در شهریور ماه سال 1381  با هدف، توسعه فرهنگ نوآوری و در جامعه،تجاری ‌سازی نتایج تحقیقات،افزایش قدرت رقابت و رشد شرکت‌های متّکی بردانش،کمک به جذب دانش فنی و سرمایه‌های داخلی و بین ‌المللی و حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری و حمایت از موسسه‌‏ها با هدف توسعه فناوری و کارآفرینی شکل گرفت.