برای تزریق دقیق دارو به تومورها اطلاع از میزان سفتی و فشردگی آنها ضروری است و محققان با ابداع یک فناوری جدید به این هدف دست یافته اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، به نقل از نیواطلس، در صورتی که پزشکان از میزان سفتی و فشردگی یک تومور سرطانی مطلع باشند بهتر می توانند نتیجه تزریق دارو و میزان نفوذ آن به درون تومور را پیش بینی کنند.

یک روش جدید تصویربرداری مبتنی بر استفاده از ام آر آی و امواج صوتی به پزشکان کمک می کند تا دریابند چه بخش هایی از تومور فشردگی بیشتری دارد و از همین رو ضرورت دارد تا هر چه سریع تر به داخل آن دارو تزریق شود.

پژوهشگران موسسه تحقیقات سرطان لندن این روش جدید تصویربرداری را ام آر ای نام نهاده اند که باعث می شود تصویری دقیق تر و شفاف تر از لایه های مختلف تومورهای سرطانی به دست آید.

برای اجرای این روش تصویربرداری یک صفحه کوچک بر روی پوست بدن بیمار قرار می گیرد که وظیفه ارسال امواج صوتی را به درون بدن بر عهده دارد.

سرعت انتقال این امواج در برخورد با تومور میزان سفتی آن را مشخص می کند. البته از این روش تصویربرداری می توان برای بررسی بیماری های برخی ارگان های دیگر بدن مانند کبد هم استفاده کرد. در حال حاضر برای تکمیل این روش تصویربرداری و برطرف کردن نقاط ضعف آن، روش مذکور در حال آزمایش بر روی موش هاست.