طبق گزارش های ناسا پنج شنبه جاری یک سیارک با قطر ۹۱۹ تا ۲۰۳۴ فوت با سرعت ۲۷ هزار و ۵۰۰ مایل برساعت از کنار زمین می گذرد. این سیارک از فاصله ۴.۵ میلیون مایلی زمین گذر می کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، به نقل از فاکس نیوز، طبق گزارشهای ناسا یک سیارک عظیم پس از کریسمس از کنار زمین میگذرد.
سیارک مذکور ۳۱۰۴۴۲ (۲۰۰۰ CH۵۹) نام دارد و در ۲۶ دسامبر( پنج شنبه هفته جاری) از کنار سیاره خاکی رد میشود. مرکز CNEOS سازمان ناسا تخمین میزند قطر آن ۹۱۹ تا ۲۰۳۴ فوت باشد. به عبارت دیگر به نظر میرسد این سیارک به بزرگی مرکز تجاری «وان ورلد» در نیویورک باشد.
پل جادوس مدیر مرکز CNEOS در این باره میگوید: طی قرون متمادی این سیارکها مدارهایی تشکیل دادهاند که گاهی اوقات از کنار زمین میگذرد. بنابراین لازم است طی چند دهه آنها را رصد و مطالعه کرد تا شیوه شکل گیری مدار آنها را درک کنیم.
سیارک ۳۱۰۴۴۲ (۲۰۰۰ CH۵۹) با سرعت ۲۷ هزار و ۵۰۰ مایل بر ساعت حرکت میکند. هرچند فاصله این صخره آسمان تا زمین در مقیاس فضایی کم است اما به هر حال فاصله میان آنها نگران کننده نیست. ۳۱۰۴۴۲ (۲۰۰۰ CH۵۹) از فاصله ۴.۵ میلیون مایلی زمین گذر میکند.
صخرههای آسمانی که قطر آنها بیش از ۴۶۰ فوت باشند از سوی مرکز CNEOS خطرناک تلقی میشوند. محققان تاکنون ۲۵ هزار صخره آسمانی نزدیک زمین کشف کردهاند که قطر آنها از ۴۶۰ فوت بیشتر است.