رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان از تاسیس مرکز نوآوری غذایی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری،علیرضا کریمی وثیق رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان درباره ایجاد «مرکز نوآوری صنعت غذا»، گفت: این مرکز نوآوری توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و بر اساس تفاهمنامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه به زودی تاسیس خواهد شد.وی در ادامه گفت: ایجاد بستر مناسب برای رشد فعالیتهای استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه صنایع غذایی از ماموریتهای مهم این کانون میباشد که در این راستا تا کنون 2 مرکز نوآوری با مساعدت و راهبری این کانون در انستیتو تحقیقات تغذیهای و شرکت غله و خدمات بازرگانی ایجاد شده است.
نفوذ فناوری در صنعت
رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در ادامه اظهار داشت: این کانون جزو اولین کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار مصوب در دوره دوم فعالیت کانونها و بر اساس اساسنامه جدید میباشد که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف افزایش و نفوذ فناوری در این صنعت تاسیس شده است.
فرهنگسازی
وی در ادامه با اشاره به حجم بالای دور ریز نان در کشور، گفت: ساماندهی بحث نان در کشور، مستلزم این مسئله است که فرهنگسازی از درون خانه ها آغاز شود و بر این اساس، جلساتی با وزیر محترم آموزش و پرورش برگزار شد تا فرهنگسازی در لایههای دانش آموزی برای اصلاح الگوی فرهنگ تولید و مصرف نان انجام شود. وی همچنین تشکیل آکادمی ملی نان در منطقه جنوب شهر تهران را از برنامه های آتی آن کانون برشمرد.
تصویب تاسیس کانون
افزایش همگرایی و همافزایی بین عناصر تأثیرگذار بخشهای دانش، صنعت و بازار، ارتقاء تعامل میان نهادهای عرضه و تقاضای فناوری، شناسایی چالشها، تدوین راهکارها و ارائه پیشنهاد برای رفع موانع توسعه صنعت و بازار با هدف توسعه محصولات دانشبنیان، کمک به ایجاد مزیت رقابتی مبتنی بر فناوری و نوآوری در سطح بنگاههای تولیدی و خدماتی و بهبود فضای کسبوکار کشور متناسب با زمینه تخصصی فعالیت کانون، از اهداف اصلی معاونت علمی و فناوری در شکلدهی کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار است.
در این راستا تا کنون تاسیس 14 کانون در کمیسیون کانونها تصویب شده است.