پژوهش محققان استرالیایی نشان می دهد نرخ مرگ و میر ویروس کرونا ۰.۷۵ درصد است. همچنین به نقل از دیلی میل، به گفته محققان، کووید ۱۹ منجر به مرگ یک نفر از بین هر ۱۳۳ مبتلا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، گیدیون میروویتز-کتز از دانشگاه ولوونگانگ و دکتر لئا مرون از دانشگاه جیمز کوک در استرالیا این تحقیق را انجام داده اند. آنها درفضای آنلاین مطالعات انگلیسی زبان از سراسر جهان را جستجو کردند که نرخ مرگ و میر در آنها اشاره شده بود.

این دو محقق مطالعاتی را در نظر گرفتند که بیماران کووید ۱۹ در آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، چین، ژاپن، فرانسه و کشتی تفریحی دیاموند پرنسس را بررسی کرده بود.

آنها اطلاعات مربوط به ۱۳ پژوهش جهانی را درباره محاسبه نرخ واقعی مرگ و میر ویروس کرونا بررسی کردند و متوجه شدند این شاخص ۰.۷۵ درصد است.

با این احتساب کووید ۱۹، هفت و نیم بار مرگبارتر از آنفلوانزا است. ارقام به دست آمده در این پژوهش با آمار نیویورک همخوانی دارد. در این شهر تست تصادفی آنتی بادی نشان داد یک چهارم جمعیت ۸ میلیونی آن به ویروس کرونا مبتلا شده اند. به عبارت دیگر مرگ ۱۶ هزار نفر در نیویورک نشان دهده نرخ مرگ و میر ۰.۷۹ درصدی است.

پژوهش‌هایی مشابه در مقیاس کوچک‌تر در فنلاند، آلمان، سوئد و آمریکا انجام شده که نشان می‌دهد نرخ واقعی مرگ ومیر بین ۰.۱۹ تا ۰.۷۹ درصد است.

نرخ واقعی مرگ ومیر این ویروس احتمالاً تا زمان پایان همه گیری و آمار کشورها درباره تعداد افراد مبتلا و بهبود یافته از آن، مشخص نخواهد شد.