تحقیقات انستیتو عصب شناسی با مدیریت یک محقق ایرانی نشان می دهد مدلی از انگشتر هوشمند می تواند علائم ابتلا به کووید ۱۹ را ۳ روز زودتر و با دقت ۹۰ درصد پیش بینی کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، به نقل از انگجت، یکی از چالش های کنترل شیوع کووید ۱۹ وجود بیمارانی است که هیچ نشانه ای در بدن آنها وجود ندارد. این افراد قبل از آنکه دریابند به ویروس مبتلا هستند، آن را منتشر می کنند.
در ماه آوریل علی رضایی مدیر ارشد انستیتو نوروساینس راکفلر (RNI) با همکاری محققان این موسسه و دانشگاه پزشکی WVU تصمیم گرفت با استفاده از انگشتر هوشمند اورا (Oura) و مدل های پیش بینی هوش مصنوعی علائم ابتلا به کووید ۱۹ را قبل از ظهور آن در فرد ردیابی کند.
اکنون محققان ادعا می کنند پلتفرم دیجیتال آنها می تواند علائم مرتبط با ابتلا به ویروس کرونا را ۳ روز قبل از ظهور و با دقت ۹۰ درصد پیش بینی کند.
این روش مبتنی بر عصب شناسی است و میزان استرس، اضطراب، قدرت حافظه و دیگر نشانگرهای زیستی شناختی را در یک اپلیکیشن رصد می کند. انگشتر هوشمند مذکور اطلاعات فیزیولوژیکی مانند دمای بدن، ضربان قلب، میزان تنفس و الگوی خواب کاربر را ردیابی می کند. در مرحله بعد اطلاعات اپلیکیشن و مدل های هوش مصنوعی ترکیب می شوند.
علی رضایی در این باره می گوید: ما احساس می کنیم با توجه به سازگاری و ادامه حیات در عصر کووید ۱۹، این پلتفرم می تواند در حفاظت از کارمندان بخش درمانی نقش مهمی داشته باشد.
این پلتفرم در حال حاضر روی بیش از ۶۰۰ نفر از کادر درمان آزمایش شده و RNI مشغول همکاری با شرکای مختلف مانند دانشگاه های توماس جفرسون و وندربیلت است تا آن را روی بیش از ۱۰ هزار نفر آزمایش کند.