ستاری در بازدید از پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، با تاکید بر ضرورت بهرهبردن از موقعیت جغرافیایی آذربایجان غربی به دلیل نزدیکی با کشور ترکیه، گفت: باید ظرفیت صادراتی شرکتهای دانشبنیان این خطه از کشور را بالا ببریم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه بازدید از این پارک، در میان خبرنگاران، گفت: از استاندار استان آذربایجان غربی برای فراهم کردن شرایط این بازدید تشکر میکنم و خوشحالم که برای چندمین بار میهمان این استان و شهر ارومیه هستم. وظیفه ما است که از توانمندیهای انسانی و دانشی این استان بهره ببریم.
به گفته ستاری، ارومیه به دلیل نزدیکی با کشور ترکیه، شهری مهم و استراتژیک است. این شهر پتانسیل و ظرفیت بالایی برای صادرات دارد. به همین دلیل باید تلاش کنیم از این موقعیت برای بالا بردن توان صادراتی دانشبنیانهای آذربایجان غربی استفاده کنیم.
رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: نیروی انسانی فوقالعادهای در این استان وجود دارد که نمونه کوچکی از توان دانشی آنها را در همین پارک دیدیم. پس وظیفه داریم که از این نیرو و توان علمی برای توسعه استان و کشور بهره ببریم.
ستاری همچنین بیان کرد: تلاش میکنیم جلسات امروز را به افزایش حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این توان دانشی و ظرفیت انسانی منتج کنیم. البته که در استان آذربایجان غربی اتفاقات خوبی در این حوزه افتاده است و شاهد توسعه فناوری در این استان هستیم؛ اما باید این اقدامات توسعه یابد.
رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در این سالها در حوزه اقتصاد دانشبنیان اتفاق خوبی در کشو ر رخ داده است، گفت: در حال حاضر تعداد شرکتهای دانشبنیان به بیش از 5 هزار و 300 عدد رسیده است. درآمد آنها هم قابل توجه است. مثلا همین الان 41 شرکت دانشبنیان در بورس را بیش از 280 هزار میلیارد تومان ارزشگذاری کردهاند.