کمیسیون تجارت آمریکا به ۹ شبکه اجتماعی و سرویس پخش ویدئو دستور داده اطلاعات درباره شیوه های استفاده از اطلاعات کاربران برای مقاصد مختلف از جمله تبلیغات را ظرف ۴۵ روز اعلام کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری؛ به نقل از انگجت، کمیسیون فدرال تجارت آمریکا به ۹ شبکه اجتماعی و شرکت انتشار ویدئو دستور داده جزئیاتی درباره روش های به کارگرفته شده برای حفظ حریم شخصی کاربران گزارش دهند. این موارد شامل شیوه های جمع آوری اطلاعات و استفاده از اطلاعات شخصی کاربران نیز می شود.
همچنین این سازمان از آمازون، بایت دنس(مالک تیک تاک)، دیسکورد، فیس بوک، ردیت، اسنپ چت، توئیتر، واتس اپ و یوتیوب خواسته تا اطلاعات درباره تبلیغات را ارائه کنند و توضیح دهند این فعالیت ها چه تاثیری روی کودکان و نوجوانان دارد. این شرکت ها از زمان دریافت دستور ۴۵ روز فرصت دارند تا در این مورد پاسخگو باشند.
به طور دقیق این شرکت ها باید گزارشی درباره چگونگی جمع آوری، استفاده، ردیابی، تخمین اطلاعات کاربران یا دستیابی به داده های شخصی و مردم شناختی، چگونگی تعیین آنکه کدام تبلیغات و محتوا برای مشتریان نشان داده شود، استفاده از الگوریتم های روش های تحلیلی برای بررسی اطلاعات کاربران، شیوه قیاس، ترویج و تحقیق درباره میزان توجه کاربر و همچنین تاثیر فعالیت های آنان بر کودکان و نوجوانان اطلاعاتی در اختیار کمیسیون فدرال ارتباطات قرار دهند.
وب سایت «آکسیوس» اشاره می کند، کمیسیون فدرال تجارت آمریکا قدرت انجام تحقیقات وسیع را دارد. اطلاعات جمع آوری شده در چنین مطالعاتی مسیری ایجاد می کند تا درصورتی که مقامات، اطلاعات قابل توجه را به دست آوردند، راحت تر فرایند های حقوقی را طی کنند.
اعضای این کمیسیون ۴به یک به نفع صدور این دستور رای دادند. «روهیت چوپرا»، «ربکا کلی اسلاتر» و «کریسیتن ویلیسون» از اعضای این کمیسیون در بیانیه ای مشترک اعلام کردند تحقیق مذکور از فعالیت های شبکه های اجتماعی پرده برمی دارد و به طور دقیق آنها را بررسی می کند.
این درحالی است که نگرانی درباره تاثیر شرکت های فناوری بر حریم خصوصی و رفتار شهروندان آمریکایی افزایش یافته، چنین تحقیقی اهمیت زیادی دارد و در زمان مناسبی انجام می شود.