کارشناس نجوم با بیان اینکه سه شنبه ماه کامل قابل رویت است، گفت: این ابرماه با عنوان ماه صورتی در سراسر دنیا با اندک اندازهای بزرگتر و پرنورتر قابل رویت خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری خسرو جعفری زاده با بیان اینکه روز سه شنبه هفتم اردیبهشت ماه کامل رخ میدهد، گفت: طلوع ماه کامل روز سه شنبه ساعت ۲۰:۱۵ دقیقه به وقت تهران خواهد بود.
وی در خصوص رؤیت «ماه صورتی» گفت: شامگاه سه شنبه یک ابرماه خواهیم داشت که به آن ماه صورتی نیز میگویند.
وی در خصوص ابرماه گفت: نزدیکترین فاصله ماه به زمین در روز سه شنبه ٧ اردیبهشت در ساعت ۱۹:۵۸ دقیقه به میزان ۳۵۷ هزار و ۴۲۹ کیلومتر است و در این زمان قطر زاویهای ماه ۳۳.۴ دقیقه قوسی است.
جعفری زاده گفت: ماه تنها ۷ درصد بزرگتر و نور آن ۱۶ درصد بیشتر است از این رو نمیتوان انتظار رؤیت ماه بسیار بزرگ و عجیبی را داشت.
وی با بیان اینکه اصطلاح ماه صورتی به هیچ عنوان بدان معنا نیست که ماه به رنگ صورتی دیده شود، تاکید کرد: این عنوان برای ماه برگرفته از گلهای به رنگ صورتی در آمریکایی است که در ماه آپریل رشد میکنند، است.
کارشناس نجوم اضافه کرد: طلوع این ابرماه خیلی جذاب است و با چشم قابل رؤیت است؛ جالب اینجاست که ماه مانند همیشه طلوع میکند و درصد خیلی کمی بزرگتر دیده میشود و تشخیص این بزرگی تنها توسط ابزارهای رصدی و عکاسی قابل تشخیص است.
وی گفت: با توجه به اخبار منتشر شده درباره ابرماه و شایعات بسیار در فضای مجازی، افراد با دیدن ماه فکر میکنند این قمر زیبای زمین بسیار بزرگتر و بسیار پرنورتر خواهد بود در صورتیکه این گونه نیست.