ایلان ماسک ادعا میکند شرکت نورالینک که فناوری ارتباط مغز و تراشه را توسعه میدهد، در ۲۰۲۲ میلادی به طور آزمایشی تراشه ای را در مغز انسان ایمپلنت می کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، به نقل از دیلی میل، این اخبار مربوط به مصاحبه ماسک در اجلاس مدیران ارشد اجرایی وال استریت ژورنال است که روز دوشنبه برگزار شد. در این جلسه درباره برنامههای شرکت در ۲۰۲۲ میلادی از ماسک سوالاتی پرسیده شد.
او در این باره گفت: نورالینک روی میمونها عملکرد بسیار خوبی داشت و در حقیقت ما مشغول انجام تستهای متعددی هستیم که نشان میدهد فناوری ایمن و معتبر است. علاوه بر آن نورالینک را میتوان از بدن خارج کرد. امیدواریم سال آینده و پس از تأیید FDA(سازمان غذا و دارو آمریکا) این تراشه را در بدن انسانها، به طور خاص گروهی از افراد که دچار آسیبهای نخاعی هستند، ایمپلنت کنیم. تصور میکنم با این کار میتوانیم به فردی که نمیتواند راه برود یا از بازوهایش استفاده کند توانایی دوباره خواهیم بخشید.
سیستم نورالینک شامل یک تراشه مغزی است که به رشتههای انعطاف پذیر ریزی چسبیده است. این ریشهها به وسیله یک ربات به بافت مغز متصل میشوند. این دستگاه سیگنالها را از مغز دریافت میکند و سپس به موتورهای کنترل حرکات هدایت میکند.
ماسک ادعا میکند این فناوری ایمن است و میتوان آن را به راحتی از مغز جدا کرد. بنابراین تنها عامل بازدارنده نورالینک از انجام آزمایشهای انسانی، تاییدیه سازمان غذا ودارو آمریکا است.
نورالینک در آوریل ۲۰۲۱ میلادی طی آزمایشی نشان داد تراشهای که در مغز میمون ایمپلنت شده، به حیوان اجازه میدهد با کمک ذهنش در رایانه پینگ پنگ بازی کند.