نیروی فضایی ارتش آمریکا در حال بررسی میزان پایداری و مقاومت ماهوارههای این کشور در برابر تهدیدات ناشی از حملات چین و روسیه به آنها در خارج از جو زمین است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری به نقل از رویترز، تنها چند هفته پس از آنکه روسیه یکی از ماهوارههای قدیمی خود را در فضا نابود کرد، ارتش آمریکا به فکر افتاد تا یک بازی جنگی را برای بررسی پیامدهای حمله به ماهوارههای خود توسط کشورهای متخاصم آغاز کند.
شبیهسازیهای کامپیوتری شامل بررسی سرنگونی بالقوه ماهوارههای ردیاب موشک ایالات متحده، ارسال پارازیت بر روی ماهوارهها و تحقیق در مورد دیگر «اثرات» جنگ الکترونیکی است که از جمله تاکتیکهای احتمالی در جنگ فضایی و ماهوارهای هستند.
در جریان این بازی جنگی از ماهوارههای واقعی استفاده نشد. این سیزدهمین تمرین از این دست و سومین تمرینی بود که در آن متحدان آمریکا مانند بریتانیا، کانادا و استرالیا شرکت داشتند.
این بازی جنگی در شرایطی انجام شد که پیشنویس بودجه سال ۲۰۲۳ دولت بایدن در حال شکلگیری است و وزارت دفاع آمریکا امیدوار است با دریافت بودجه بیشتر بتواند در برابر چین و روسیه بازدارندگی ایجاد کند.
نظامیان ارشد آمریکا تا به حال بارها از نیاز روزافزون به انعطاف پذیر کردن شبکه ماهوارهای ایالات متحده در برابر حمله و افزایش آموزش در این زمینه سخن گفتهاند. ماهوارهها برای ارتباطات نظامی، ناوبری و موقعیتیابی جهانی و طراحی سیستمهای زمان بندی که در صورت وقوع جنگ مورد نیاز هستند، حیاتی هستند.
در بازی جنگ فضایی ۱۰ روزه تلاش شد تا توانایی جنگی ایالات متحده در فضا شبیه سازی شود. این تمرین آموزشی شامل درگیری با یک گروه متخاصم بود که توانایی آن بر مبنای قابلیتهای فضایی روسیه یا چین بازسازی شده بود.