معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با همراهی وزیر جهاد کشاورزی، نخستین خط تولید آنزیم ایران‌ساخت را افتتاح کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری این کارخانه از زیرمجموعه های شرکت دانش‌بنیان بن‌دا فراور، توانسته است فناوری تولید آنزیم‌ها و پروبیوتیک های تولید مواد غذایی، نان، لبنیات و تولید فرآورده‌های پروتئینی را بومی سازی کند.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و مجتبی عبداللهی استاندار البرز، امروز در ادامه مجموعه بازدیدهای خود از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه زیست فناوری و دامپزشکی، پس از افتتاح خط تولید این کارخانه، از بخش های مختلف آن بازدید کردند.

یکی از دستاوردهای فعالان فناور شرکت دانش‌بنیان بن دا فراور، تولید محصولی از مخلوط چند آنزیم برای بهینه سازی نان است که کیفیت نان را بهبود بخشیده و دورریز آن را کاهش می دهد.

آنزیم های محصولات پروبیوتیک مورد استفاده در فرآورده‌های غذایی در صنایع شوینده غذایی، دام و طیور محصولات لبنی و گوشتی از دیگر تولیدات این شرکت دانش بنیان به شمار می‌رود.

 

تولید فرآورده‌های پروتیینی گیاهی

این شرکت برای نخستین بار در کشور توانسته است که با راه اندازی فاز دوم کارخانه خود، تولید محصولات پروبیوتیک ایران ساخت را آغاز کند.

کارخانه تولید آنزیم کشور که در 7 هزار مترمربع احداث شده، 200 نفر را به شکل مستقیم مشغول به فعالیت کرده است.

فعالیت دیگری که در این کارخانه صورت گرفته، تهیه گوشت از پروتئین های گیاهی است.

این محصول جدید پس از اخذ تاییدیه های بهداشتی و غذا به تولید انبوه می‌رسد و وارد بازار خواهد شد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امروز، نخستین خط تولید واکسن‌ تب برفکی ایران‌ساخت و خط تولید واکسن آنفولانزای فوق‌حاد پرندگان را با همراهی وزیر جهاد کشاورزی و استاندار البرز رونمایی کرد و در ادامه بازدیدهای یک روزه خود، از شرکت دانش بنیان نیک پایا کارن فارمد که میکروجلبک‌ها را تولید کرده است بازدید خواهد کرد.