چین ادعا می کند نسل جدیدی از موشک های مافوق صوت مجهز به فناوری گرمایاب را توسعه داده  که احتمالا سال ها طول می کشد تا ارتش آمریکا بتواند آن را بسازد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیل فناوری و نوآوری؛ به نقل از تلگراف، توسعه چنین فناوری پیامدهای متعددی در رقابت تسلیحاتی دو کشور دارد و ۴ ماه پس از آن اعلام شده که پکن گزارش ها درباره آزمایش موشک مافوق صوت هسته ای را رد و ادعا کرد ابزار مذکور یک فضاپیما بوده است.

محققان چینی دانشگاه ملی فناوری دفاع اعلام کردند موشک مافوق صوت با کمک فناوری مذکورت قادر خواهد بود هدف های مورد نظر خود را با فناوری گرمایاب در ارتفاعات پایین تر جستجو و شناسایی کند.

به نوشته نشریه «ساوث چاینا مورنینگ پست» به طور دقیق تر این بدان معنا است که موشک های مافوق صوت قادر خواهند بود با دقت و سرعتی بی سابقه روی اهداف مختلف از جمله هواپیماهای مخفی، حامل های هوایی و وسایل نقلیه در خیابان ها تمرکز کنند.

قابلیت گرمایابی در سرعت مافوق صوت بسیار مشکل است زیرا سرعت موشک گرمایی ایجاد می کند که در سیستم های ردیابی اختلال به و جود می آورد.

پروفسور «یی شیه» محقق ارشد این پروژه می گوید: اما چین به چند دستاورد مهم در فناوری های نوین دست یافته که در آزمایش ها موفقیت آمیز بوده اند.

دستاوردهای محققان در حوزه فناوری مادون سرخ است، از جمله توسعه دستگاهی که سطح پنجره های مادون سرخ را خنک می کند( به طور معمول این پنجره ها به دلیل دمای بالا ترک می خورند). چنین دستاوردی جنگ افزارهای فعلی را دگرگون می کند.

آمریکا از فناوری آشیانه یاب مادون سرخ سرعت بالا مانند THAAD در موشک های دفاعی اش استفاده می کند. اما حسگرهای مذکور چنین سیستمی فقط در ارتفاعات بالا کارآمد هستند.