یکی از سیاست‌های مدنظر برای رونق دادن به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد زمینه مناسب برای ورود آنها به بازار بورس و فرابورس است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیل فناوری و نوآوری؛ از جمله روش‌ها برای تکامل چرخه تامین مالی دانش‌بنیان‌ها و تجربه فضای واقعی اقتصاد برای آنها ورودشان به بازار بورس و فرابورس است. با این کار 3 اتفاق مهم برای این شرکت‌ها می‌افتد، تکمیل چرخه تامین مالی، تجربه فضای واقعی کسب و کار و ایجاد تحول در جنس و نوع بازار سرمایه. همین دلایل مهم باعث شد که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 3 خدمت مشاوره‌ای برای تسهیل ورود این شرکت‌ها به بازار بورس و فرابورس تعریف کند.

«ارایه راه‌کارهای ورود شرکت‌ها به بورس و فرابورس»، «بررسی اولیه قابلیت شرکت‌ها برای پذیرش و تایید در بورس و فرابورس» و «معرفی نوع حمایت‌ها و تسهیلات» از جمله حمایت‌های مشاوره‌ای مرکز موسسات و شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مجموعه‌های متقاضی ورود به این بازار اقتصادی و مالی است.

تاکنون 32 شرکت دانش‌بنیان موفق شدند که در بازار بورس و فرابورس حضور یابند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 50 درصد از هزینه‌های ابتدایی پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان که وارد بازار شرکت‌های کوچک و متوسط فرابورس شوند را پرداخت می‌کند.