سبد محصولات صادراتی کشور چند سالی است که تغییر کرده و از فروش محصولات نفتی صرف به سمت ارائه تولیداتی که حاصل دانش و تخصص فناوران ایرانی است تغییر مسیر داده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، سهم محصولات دانش‌بنیان و خلاق از صادرات؛ بیشتر و بازار جهانی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کشورمان در زمینه تولید محصولات فناورانه و دانش‌محور آشنا شده است. تولیداتی با کیفیت و ایران‌ساخت که زمینه پیشرفت فناورانه کشور را فراهم کرده‌اند. اما ورود این محصولات به بازار جهانی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شتاب گرفته است.

کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ارائه خدمات حمایتی؛ تلاشی مضاعف برای بازارسازی جهانی محصولات ایران‌ساخت کرده و همین اتفاق منجر به ارائه بیش از 5 هزار خدمت صادراتی به شرکت‌های متقاضی شده است.

2 هزار و 27 شرکت متقاضی دریافت خدمات حمایتی کریدور بودند که از این میان 1 هزار و 686 مجموعه توانستند از این خدمات بهره‌مند شوند. تولیداتی که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و اتکا به توان داخلی عرضه شدند و با توجه به کیفیت بالایی که دارند قابل فروش در بازار جهانی نیز هستند.

خدماتی چون توسعه بازار، توانمندسازی، مشاوره‌های تخصصی، بازاریابی و بازارسازی، اطلاع‌رسانی و تبلیغ، تحقیقات بازار، اعزام هیات های تجاری به نمایشگاه‌های تخصصی و غیره به این متقاضیان ارائه می شود.