فناوران و صاحبان ایده‌ای که بتوانند با طرح‌های خود مسیر توسعه صنایع غذایی را هموار کنند برای تجاری‌سازی ایده‌های خود حمایت می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، «فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه صنایع غذایی» با اولویت «تولید طعم دهنده‌های طبیعی و سنتزی»، «تولید رنگ‌های خوراکی طبیعی و سنتزی»، «تولید استارترهای لبنی پروبیوتیک‌های صنایع غذایی» و «تولید انواع امولسیفایرها و استابلایژرها» منتشر شد.

این فراخوان به دنبال حمایت از طرح های پیشنهادی شرکت‌های فعال در حوزه صنایع غذایی برای تولید بار اول، توسعه مقیاس، توسعه بازار و طرح‌های فناورانه با قابلیت کاهش وابستگی یا افزایش صادرات است که توسط دبیرخانه فناوری‌های نوین کشاورزی و غذای ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار منتشر شده است.

همه فناوران می توانند طرح‌هایی که «سطح آمادگی فناوری و سطح آمادگی بازار»، «زیرساخت تولید یا امکان همکاری با سایر شرکت‌های تولیدی»، «وجود بازار داخلی یا خارجی برای محصول»، «بهره‏‌برداری از فناوری‌های جدید و کارآمد در توسعه محصول» و «امکان اخذ مجوزات لازم برای طرح» خود را دارند را ارائه کنند.

از تمامی شرکت های دانش بنیان و خلاق، صنایع بزرگ تولیدی، هسته های فناور و دیگر شرکت ها دعوت می شود، تا تاریخ 28 اسفند 1400 نسبت به ارائه طرح خود اقدام کنند.