یک شرکت دانش‌بنیان با توسعه فناوری ساخت انیمیشن‌های با کیفیت، توانسته است نیاز کشور به تولیدات این حوزه را تأمین کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اشکان رهگذر مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از تولید انیمیشن‌های ایران‌ساخت با استفاده از فناوری بومی خبر داد و گفت: فرآیند طراحی، اجرا و تولید انیمیشن، پیچیده و نیازمند پیوند فناوری‌های گوناگونی است که توانستیم در این شرکت دانش‌بنیان آن را بومی کنیم.

وی با بیان اینکه ساخت انیمیشن مجموعه‌ای از فرایندهای پیچیده فنی و مهندسی، صنعتی و هنری را در برمی‌گیرد، گفت: با تلفیق این فرآیندها محصولی صنعتی و سرگرمی ساز که دارای کیفیت بالا باشد، تولید می‌شود. برای ساخت انیمیشن حدود ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در چند سال مشغول به فعالیت می‌شوند.

رهگذر ادامه داد: فرآیند تولید انیمیشن بومی‌سازی شده و در حدود ۵۰ تخصص مختلف برای ساخت آن در روند تولید حضور دارند. در این مجموعه از مهندسین صنایع برای طراحی، نگهداری و ایجاد فرآیندهای جدید برای تولید انیمیشن استفاده می‌شود و روی بهترین آثار دنیا تحقیقات گسترده‌ای صورت می‌گیرد و همچنین در حوزه سرمایه و منابع انسانی آموزش‌هایی به افراد برای رسیدن به تخصص بیش‌تر داده می‌شود.

وی گفت: آخرین داستان به‌عنوان اولین نماینده سینمای انیمیشن ایران در کنار ۳۴۴ فیلم واجد شرایط به بخش رقابتی بهترین فیلم نود و دومین دوره جوایز سینمایی اسکار راه یافت. حضور این انیمیشن در رقابت اسکار بهترین فیلم در حالی اتفاق افتاد که این انیمیشن ایرانی پیش‌از این به فهرست آثار رقابت کننده در بخش بهترین انیمیشن مراسم جایزه اسکار ۲۰۲۰ نیز راه‌یافته بود.

به گفته وی، انیمیشن آخرین داستان دارای مشخصه‌های فرهنگی و بومی است که در خارج از ایران نیز فروش خوبی داشته و توانسته با حضور در پلتفرم‌های معتبر خارجی درآمدزایی داشته باشد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بسیار کارآمد است و باعث رشد و پیشرفت می‌شود، افزود: یکی از مهم‌ترین حمایت‌های این مجموعه بحث امریه سربازی است و همچنین تخصیص وام به شرکت‌ها و معافیت‌های مالیاتی هم از دیگر موارد مفید هستند.