کمیته دیجیتال، فرهنگ، رسانه و ورزش پارلمان انگلیس تصمیم دارد تاثیر دستگاه های هوشمند بر حقوق حریم خصوصی کاربران، امنیت سایبری و حتی گروه های مختلف جامعه را بررسی کند.
به گزارش پایگاه خبر تحلیلی فناوری و نوآوری، به نقل از اسپوتنیک، به گفته جولیان نایت رییس این کمیته، دستگاه هایی مانند بلندگوهای هوشمند و دستیارهای مجازی (مانند سیری اپل) زندگی فرد را ساده تر می کنند، اما استفاده از آنها عواقب منفی و پیش بینی نشده ای دارد که باید بررسی شود.
او در این باره گفت: جعبه کوچک و ساده ای که در گوشه اتاق قرار دارد به نظر می رسد کارها را ساده تر می کند. اما با توجه به اینکه دستگاهی که با تنظیمات هوشمند به دنیای خارج متصل می شود، همیشه این خطر وجود دارد که جنبه بدتری نیز داشته باشد. ممکن است ابزار حریم خصوصی کاربر را از بین ببرد و وی را در معرض ریسک جرائم سایبری قرار دهد.
این نماینده پارلمان انگلیس اعلام کرد: کمیته مذکور ریسک ها و مزایای فناوری هایی که هم اکنون در خانه و فراتر از آن استفاده می شوند را بررسی می کند. این درحالی است که هر روز محبوبیت فناوری های گفته شده بیشتر می شود.
او تاکید کرد قانون فعلی انگلیس باید با توجه به پیشرفت های اخیر و تغییر سریع آینده، کنترل شود.
نایت تصریح کرد که ارزیابی ریسک شامل نگرانیهایی در مورد هک کردن دستگاههای نظارتی و کنترل بخشهای مختلف خانههای افراد، مانند لامپهای هوشمند یا ترموستاتها و هرگونه تأثیر منفی احتمالی فناوریهای جدید بر جوانان، سالمندان و افراد دارای معلولیت خواهد بود.
همچنین این نماینده پارلمان انگلیس پیشنهاد کرد روش هایی برای تشویق شرکت ها به تولید دستگاه های هوشمند و محصولاتی ایمن، امن، حافظ محیط زیست و منطبق با حقوق بشر بررسی شود.