نهمین همایش بینالمللی علوم شناختی با هدف ارتقای دانش علوم شناختی و تبادل اطلاعات و یافتههای علمی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبر تحلیلی فناوری و نوآوری، نهمین همایش بینالمللی علوم شناختی با هدف ارتقای دانش علوم شناختی و تبادل اطلاعات و یافتههای علمی و برقراری تعامل میان محققان و پژوهشگران با حضور سیدکمال خرازی مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در امور توسعه علوم شناختی، در دانشگاه خوارزمی تهران برگزار شد.
علیرضا مرادی رییس موسسه آموزش عالی علوم شناختی و مسئول برگزاری این همایش بینالمللی که رییس دانشگاه خوارزمی، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، اساتید، متخصصان و دانشجویان شرکت داشتند، گفت: تلاش برای رشد و توسعه علوم شناختی از طریق افزایش همکاریهای بینرشتهای میان محققان، اساتید، پژوهشگران و متخصصان این حوزه، از اهداف برگزاری این نشست علمی بینالمللی است.
آشنایی با فعالیتهای پژوهشی در این حوزه و گسترش همکاریهای تحقیقاتی میان مراکز بینالمللی و دانشگاهی فعال در رشتههای مرتبط با علوم شناختی و ارائه دستاوردهای تحقیقاتی، بخشی دیگر از اهداف برپایی این همایش است.
در این همایش، ضمن طرح نتایج تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه علوم شناختی و کارکردهای مختلف مغز، صاحبنظران در قالب سخنرانیهای کلیدی، پنلهای تخصصی و کارگاههای آموزشی، دیدگاههای علمی خود را مطرح و مورد بحث و تبادلنظر قرار دادند.
در این همایش، مباحث علمی در حوزههای علوم اعصاب شناختی، روانشناسی شناختی، آموزش و پرورش شناختی، زبانشناسی شناختی، فلسفه ذهن، هوش مصنوعی، مدلسازی شناختی، نقشهبرداری مغز، بازتوانی شناختی، ارزیابی شناختی، ابعاد شناختی اختلالات مختلف، شناخت اجتماعی، خلاقیت و شناخت، رسانه و شناخت، فناوریهای واسط مغز و رایانه مطرح شد.
در طول 3 روز برپایی این همایش، بیش از 20 پنل تخصصی از جمله در حوزههای آموزش و پرورش شناختی: نقش شناخت و عواطف در تربیت، زبانشناسی شناختی، فرهنگ و شناخت، علوم شناختی از دانشگاه تا محصول، نظریه محاسباتی ذهن و هوش مصنوعی، با شرکت متخصصان و اساتید برگزار شد.
در این همایش، 80 تن از اساتید مراکز علمی داخل و خارج از کشور شرکت داشتند و طی آن 110 مقاله بهصورت شفاهی و پوستر ارائه شد و 13 نفر از استادان حوزههای مختلف، مرتبط با دانش علوم شناختی نیز بهصورت مجازی، به ارائه یافتههای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی پرداختند.
این همایش بینالمللی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و مشارکت شمار دیگری از مراکز و نهادهای علمی و دانشگاه خوارزمی، از سوی موسسه آموزش عالی علوم شناختی برپا شد.