نارندا مودی نخست وزیر هندوستان روز گذشته سرویس اینترنت ۵G را در این کشور راه اندازی کرد و آن را گامی به سمت عصر جدید نامید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری؛ به نقل از آسوشیتدپرس، طی فرایند راه اندازی نسل پنجم اینترنت همراه، این سرویس طی ۲ سال آینده در چند شهر منتخب فراهم می شود.

مودی در حقیقت سرویس هایی را راه اندازی کرد که هدف آنها فراهم کردن پوشش اینترنت گسترده با سرعت انتقال داده بالا و تاخیر اندک و همچنین ارتباطات قابل اعتماد است. او در مراسم مذکور گفت: این رویداد در تاریخ حک خواهد شد.  همچنین این اقدام گامی به سوی ایجاد عصری نوین در کشور و سرآغاز فرصت های نامحدود است.

شرکت «بهاراتی ایرتل» نیز مشغول راه اندازی سرویس های ۵G در شهرهای مختلف است و مهلت دارد تا مارس ۲۰۲۴ میلادی پوشش اینترنت نسل پنجم را برای ۵ هزار شهر فراهم کند.

شرکت مخابراتی «رلاینس جیو» نیز تصمیم دارد در ماه اکتبر( ماه جاری میلادی) اینترنت۵G را برای کلانشهرها فراهم  کند و امیدوار است طی ۱۸ ماه این سرویس را در شهرهای بیشتری ارائه دهد.

طبق بیانیه دولت هند تاثیر اقتصادی کلی اینترنت نسل پنجم همراه  تا۲۰۳۵ میلادی به ۴۵۰ میلیارد دلار می رسد.

آژانس تحقیقاتیOMIDIA پیش بینی می کند تعداد مشترکان اینترنت ۵G در هندبه ۳۹۶ میلیون نفر می رسد که این رقم در حقیقت نصف  کل مشترکان فعلی این سرویس در سراسر جهان است. به این ترتیب در رده بندی کشورهایی با بیشترین جمعیت مشترک اینترنت۵G در سال ۲۰۲۶ میلادی هند پس از چین و آمریکا قرار می گیرد. به عبارت دیگر  در این رده بندی ژاپن با ۱۴۷ میلیون مشترک ۵G جایگاه سوم را به هند واگذار می کند.

کد خبر