رییس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسرژنومیکس، تاکید کرد : صندوق نوآوری ، بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت های دانش‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

رییس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسرژنومیکس، تاکید کرد : صندوق نوآوری ، بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت های دانش‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری ، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت‌اپ قرار می‌گیرند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

در این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رییس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر مصطفی زمانیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی  نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در  مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس، گزارشی از فعالیت این کمیته ارائه کرد و از مسوولان صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست کرد تا در برگزاری هر چه بهتر این رویداد، مشارکت جدی داشته باشند.

وی گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده است برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان، اقدام شود. در این رویداد، در نظر داریم ضمن برگزاری نمایشگاهی برای ارائه دستاوردهای حوزه پیشگیری و فناوری های مبارزه با سرطان، جشنواره ای با عنوان ایده تا استارتاپ برگزار کنیم و با محوریت درمان، پیشگیری و شخصی سازی درمان، فعالان و انجمن های تخصصی را گرد هم آوریم تا با گفت و گو و تعامل، بازیگران زیست بوم پیشگیری را فعال کنیم.

کرمی با بیان اینکه برای کمک به بیماران سرطانی، شرکت های دانش بنیان فراخوانده می شوند، ادامه داد: طبق آمار، سالیانه 140 هزار تن از مردم ما درگیر این بیماری می شوند. جدا از رنج ها و دشواری های فراوانی که مبتلایان به این بیماری و خانواده هایشان متحمل می شود، اگر دولت، برای هر نفر مبتلا، سالیانه یک میلیارد تومان، هزینه های درمانی، صرف کند، 140 هزارمیلیارد تومان در طول سال، از بودجه عمومی، به این موضوع اختصاص داده خواهد شد. بنابراین ما، در تلاش هستیم که برای کاهش رنج و درد بیماران سرطانی و هزینه های عمومی، پیشگیری و فناوری های مرتبط با آن را در جامعه جایگزین کنیم و همچنین برای شخصی سازی درمان و داروهای ارزان و کارآمدتر را در کشور، از دانش بنیان ها، انجمن های تخصصی و استارتاپ ها کمک بگیریم.

مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر در تشریح اهداف کمیته تجاری سازی کنگره کنسر ژنومیکس، توضیح داد: شبکه سازی در اکوسیستم سلامت یکی از اهداف ما در این کمیته است. همچنین شناسایی و حمایت از صاحبان ایده و سرمایه گذاری و تجاری سازی ایده های حوزه سرطان نیز در دستور کار کمیته ما قرار دارد.

دبیر کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس، در ادامه، کمک به ایجاد زیست بوم استارتاپی تخصصی، جذب اسپانسرهای مالی و معنوی و کمک به رفع خلاءهای موجود در حوزه های حمایت بیمه و مالی بیماران سرطانی، از دیگر اهداف فعالیت های این کمیته، عنوان کرد.

وی از برگزاری رویداد «از ایده تا استارتاپ» در حاشیه کنگره کنسرژنومیکس توسط کمیته تجاری سازی خبر داد و گفت: فراخوان این رویداد آماده انتشار و قرار است از گروه های فعال در حوزه سلامت برای فعالیت در موضوعاتی همچون، پیشگیری و پیش آگاهی، غربالگری و تشخیص، هوش مصنوعی و سرطان، درمان شخصی سازی شده، مراقبت های سرطانی، نانوفناوری و سرطان و خدمات مالی و بیمه ای و سرطان دعوت کنیم.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.